GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Επικύνδινοι ποδηλάτες κυκλοφορούν στους δρόμους της Ξάνθης

Θα πρέπει οι φίλοι ποδηλάτες που κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης και πετιούνται ξαφνικά μπροστά σε πεζούς και οδηγούς αυτοκινήτων χωρ...



Θα πρέπει οι φίλοι ποδηλάτες που κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης και πετιούνται ξαφνικά μπροστά σε πεζούς και οδηγούς αυτοκινήτων χωρίς να τηρούν τους κανόνες του ΚΟΚ, να είναι προσεχτικοί πριν προκαλέσουν ατύχημα και στην περίπτωση ατυχήματος με ΙΧ ο αδύναμος κρίκος είναι οι ίδιοι οι ποδηλάτες.

Θα πρέπει να γίνει κτήμα τους ότι οι δρόμοι και οι πεζόδρομοι δεν είναι περιουσία τους.

Ας ρίξουν μια ματιά στον ΚΟΚ. Δεν μπορεί το όχημα σε κυκλικό κόμβο να κινείται έχοντας προτεραιότητα και ποιο συγκεκριμένα στην πλατεία Μπαλντατζή όπου τις πρωινές ώρες η κίνηση είναι μεγάλη, οι από δεξιά που μπαίνουν στον κυκλικό κόμβο να δίνουν την προτεραιότητα σύμφωνα με τον ΚΟΚ και ο ποδηλάτης κινούμενος πάνω στο δρόμο να προσπερνά τα σταματημένα ΙΧ που δίνουν προτεραιότητα στο όχημα που κινείτε μέσα στον κυκλικό κόμβο και ο ποδηλάτης, όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά παραλίγο να πέσει στην δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου.

Αυτές οι εικόνες καταγράφονται καθημερινά.

Οι ποδηλάτες με μία περίεργη λογική, νομίζουν ότι είναι οι κυρίαρχοι του δρόμου. Προσπερνούν από δεξιά, περνούν με κόκκινο, δεν σέβονται τους πεζούς στα πεζοδρόμια και γενικά υπάρχει μία περίεργη μέχρι και «προοδευτική» συμπεριφορά από την πλευρά τους.

Παρακαλείτε η Τροχαία Ξάνθης να εφαρμόσει τον ΚΟΚ και στους ποδηλάτες πριν θρηνήσουμε θύματα στην Ξάνθη.