GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ευχαριστίες προς τους εθελοντές του Πολυκοινωνικού

Ο Πρόεδρος του ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ Δήμου Αλεξανδρούπολης Αντώνιος Βαμβακερός και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελαν να εκφράσουν ...


Ο Πρόεδρος του ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ Δήμου Αλεξανδρούπολης Αντώνιος Βαμβακερός και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα ήθελαν να εκφράσουν δημοσίως τις θερμές τους ευχαριστίες καταρχάς σε όλους τους εθελοντές που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ.

Οι εθελοντές μας που αριθμούν πάνω από 700 άτομα δραστηριοποιούνται σε όλες τις κοινωνικές δομές μας ανιδιοτελώς και με πολύ ζήλο. Κοινωνικό παντοπωλείο – Σίτιση – Κοινωνικό διδασκαλείο – Ομάδες δημιουργικής απασχόλησης – Καλλιτεχνικές δραστηριότητες.

Όλοι εξυπηρετούν κατά περιόδους, ανάλογα με τις ανάγκες του ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ και τις δραστηριότητές του και είναι παρών πάντα όταν η υπηρεσία χρήζει την βοήθειά τους.

Ιδιαίτερα θα σταθώ στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017 στο οικοπάρκο Αλτιναλμάζη.

Όσοι πλαισίωσαν την εκδήλωση, δηλαδή διοργανωτές, μουσικοί, τραγουδιστές, χορευτές, παρουσιαστές, τεχνικοί δουλέψανε με πολύ αγάπη και μεράκι για το ΠΟΛΥΚΟΙΝΩΝΙΚΟ. Η συναυλία έγινε με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού διδασκαλείου και του Κοινωνικού παντοπωλείου.

Τα έσοδα από κουπόνια δωρεάς περίπου 2.500 ΕΥΡΩ θα διατεθούν κυρίως για τις ανάγκες του Κοινωνικού διδασκαλείου που αριθμεί κάθε χρόνο περίπου 250 παιδιά.

Αξιέπαινο και αξιόλογο κομμάτι στην όμορφη αυτή βραδιά και προσπάθεια ήταν οι συμπολίτες μας. Ο κόσμος της Αλεξανδρούπολης που πάντα στέκεται δίπλα στο έργο μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές μας, τους συντελεστές τις όμορφης συναυλίας και ιδιαίτερα τους συμπολίτες μας που είναι αρωγοί μας καθημερινά με τον οποιοδήποτε τρόπο.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟΣ