GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξάνθη. Πολυπολιτισμικότητα ευλογία ή κατάρα;

Άλλοι την Πολυπολιτισμικότητα την αποκαλούν ευλογία, κάποιοι κατάρα. Ευλογία γιατί βολεύει κάποιους να παίζουν πολιτικά παιγνίδια προς ...

Άλλοι την Πολυπολιτισμικότητα την αποκαλούν ευλογία, κάποιοι κατάρα.
Ευλογία γιατί βολεύει κάποιους να παίζουν πολιτικά παιγνίδια προς όφελος τους και φυσικά να διαχειρίζονται κονδύλια και προγράμματα για την δήθεν  πολυπολιτισμικότητα – αλλά κυρίως για πάρτι τους.
Οι άλλοι,  κάποιοι,  απλά,  την θεωρούν κατάρα και αυτό,  είτε γιατί δεν κατάφεραν να βάλλουν το δάχτυλο στο «μέλι»  και να καρπωθούν τα πολλαπλά οφέλη της πολυπολιτισμικότητας,   κάποιοι άλλοι,  απλά δεν τολμούν να το πουν δημόσια ότι είναι κατάρα γιατί φοβούνται να μην χαρακτηριστούν ακραίοι και φασίστες και τέλος η πλειονότητα,  που επιλέγει μεν  να θέλει να εφαρμοστεί η ισονομία σε όλους αλλά μπροστά στην κάλπη κάνει αυτό που τελικά οι άλλοι ονομάζουν ευλογία.
Αυτοί δυστυχώς που είναι και η πλειονότητα, είναι οι άνθρωποι που λειτουργούν ως σάκοι του μποξ και φυσικά φέρουν την κύρια ευθύνη με τις πολιτικές  επιλογές τους,  που επιτρέπουν την μετατροπή της όποιας «ευλογίας» της πολυπολιτισμικότητας σε κατάρα.
Από πού να ξεκινήσει κανένας; Από το Πούρναλικ που οι κάτοικοί του δεν σέβονται κανέναν και που μπορεί έξω να έχει 40 βαθμούς Κελσίου,  αυτοί θα βάλλουν την μουσική τους στην διαπασών διώχνοντας με το έτσι θέλω τους νομοταγείς πολίτες από τα σπίτια τους.
Από το Δροσερό; Άνθρωποι οι οποίοι έκαναν το έγκλημα τρόπο ζωής;
Από το Τουρκικό Προξενείο που θέλει πάση θυσία την τουρκοποίηση όλων των μουσουλμάνων της Ξάνθης;
Τους ψευτομουφτήδες και τα «τσανάκια τους» που αφού χρηματίζονται από το Τουρκικό Προξενείο, σπέρνουν το μίσος ανάμεσα σε χριστιανούς και μουσουλμάνους με απώτερο σκοπό να κονομήσουν από τα μυστικά κονδύλια του Τουρκικού Προξενείου, που σκορπάει αφειδώς στην Θράκη για να πετύχει τον σκοπό του; Δηλαδή την Κοσοβοποίηση της και στην συνέχεια την ανεξαρτησία της; Αυτοί, εν τω μεταξύ οικονομάνε.
Από τους Μουσουλμάνους Δημάρχους των κατά τα άλλα, Ελληνικών Δήμων που κάνουν προσωπική πολιτική σύμπραξης με την Άγκυρα, με τα χρήματα των Ελλήνων Φορολογουμένων της Χώρας;
Από τους Μειονοτικούς βουλευτές οι οποίοι προκειμένου να καρπωθούν την αντιμισθία από το Ελληνικό Κράτος και τους δυσβάστακτα φορολογούμενους πολίτες του εκπροσωπούν την Άγκυρα και όχι τους Πολίτες ανεξάρτητα αν είναι Χριστιανοί ή Μουσουλμάνοι;
Από τους «προοδευτικούς» μουσουλμάνους της Ξάνθης οι οποίοι χωρίς να το θέλουν, παίζουν το παιγνίδι της Άγκυρας;
Από τις ΜΚΟ που στα πλαίσια της πολυπολιτισμικότητας λυμαίνονται στην κυριολεξία τα Ευρωπαϊκά Πράγματα, όπου σημειωτέον, η συμμετοχή από οικονομικούς πόρους της Χώρας μας δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη;

Να πάμε και στην αντίπερα όχθη της ευλογίας ή κατάρας, λόγω της πολυπολιτισμικότητας της Ξάνθης.
Να πάμε λίγο να δούμε και αριθμό Χριστιανών που η πολυπολιτισμικότητα,  είναι ευλογία για κάποιους  και φυσικά κατάρα για άλλους.
Επαγγελματίες της πόλης μας οι οποίοι σπρώχνουν ηχητικά μηχανήματα στο Πούρναλικ, δημοτικοί σύμβουλοι που εγκρίνουν την άδεια χρήσης πεζοδρομίου και δεν εξηγούν – εσκεμμένα – στους μουσουλμάνους κατοίκους του Πούρναλικ  ότι αυτήν η άδεια δεν τους δίνει το δικαίωμα να κάνουν χρήση ηχητικών μηχανημάτων που με τα πολύ ισχυρά ντεσιμπέλ τους στέλνουν ανθρώπους από νευρική κρίση στα νοσοκομεία. Προφανώς όλο αυτό το σκηνικό είναι η πολυπολιτισμικότητα όπου πίσω της αλλάζουν χέρια λεφτά ή ψήφους.
Να πάμε λίγο ποιο κάτω και να δούμε το Δροσερό όπου ναρκωτικά και κλοπιμαία, από τις σχάρες της ΔΕΥΑΞ και κάθε λογής χρήσιμο εργαλείο από βιομηχανικές ή επαγγελματικές μονάδες, μαζί με ναρκωτικά, γίνονται ρευστό χρήμα από Χριστιανούς και όχι μόνο «επαγγελματίες».
Για τα θορυβώδη γλέντια τους, όπου κανένας ούτε η αστυνομία, απλά δεν τολμά να τους ταράξει το κέφι μέχρι το χάραμα και  που κρατούν ξάγρυπνη όλη την Ξάνθη γιατί έτσι το θέλουν, αδιαφορώντας στην κυριολεξία για την υπόλοιπη πόλη, θύμα της πολυπολιτισμικότητας.
Να πάμε στην Αστυνομία; Ένα αόρατο χέρι την «κρατά» και δεν επιβάλλει εδώ και δεκαετίες την τάξη, επιτρέποντας με την σειρά της στους παρανομούντες του Πούρναλικ και του Δροσερού να κάνουν το γλέντι τους, να κλέβουν να ρημάζουν και φυσικά να «πουλάνε» τις ψήφους τους σε κάθε επιτήδειο πολιτικό «λαμόγιο» που θα δώσει τα ποιο πολλά.
Και όλα αυτά βέβαια, στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας.
Να πάμε στους δημάρχους οι οποίοι για να εκλεγούν πρέπει να δεχτούν αυτήν την πολιπολιτισμικότητα που θα τους κάνει πρώτους δημότες στους δήμους τους και φυσικά τους επιφανείς χριστιανούς πολίτες του Νομού, βουλευτές και αυτό βέβαια, στο όνομα της πολυπολιτισμικότητας.
Τελικά η πολυπολιτισμικότητα είναι ευλογία ή κατάρα;
Η απάντηση πολύ απλή. Ευλογία για το κάθε λογής «λαμόγιο», εδώ, δεν έχει σημασία αν είναι κάποιος Χριστιανός ή Μουσουλμάνος. Αν είναι λαμόγιο, είναι ευλογία.
Κατάρα; Για όλους τους υπόλοιπους Ξανθιώτες είτε είναι Χριστιανοί είτε Μουσουλμάνοι.
Τι πρέπει να γίνει;
Απλά, οι ψηφοφόροι της Ξάνθης, είτε είναι Χριστιανοί είτε Μουσουλμάνοι να βάλλουν στο κριτήριο επιλογής προσώπων, λίγο πριν την κάλπη,  το κοινό καλό.
Διαφορετικά η πολιπολιτισμικότητα θα είναι ευλογία για τα «λαμόγια» και κατάρα για τους σκεπτόμενους και νομοταγής πολίτες.