GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επίθεση» της αντιπολίτευσης προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, με φόντο την επιλογή του δεύτερου να ορίσει συνεδρίαση του οργάνου την ημέρα εορτής του Πολιούχου της Ξάνθης

«Επίθεση» της αντιπολίτευσης προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, με φόντο την επιλογή του δεύτερου να ορίσει συνεδρίαση του οργάνο...


«Επίθεση» της αντιπολίτευσης προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, με φόντο την επιλογή του δεύτερου να ορίσει συνεδρίαση του οργάνου την ημέρα εορτής του Πολιούχου της Ξάνθης



Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ, ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ, ΞΑΝΘΗ-ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΞΑΝΘΗ, με αφορμή τον ορισμό συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ξάνθης τη μέρα εορτασμού του πολιούχου στις 29 Αυγούστου απέστειλαν στο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δρεμσίζη τη παρακάτω επιστολή:

Προς

Τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ξάνθης

Κύριε Πρόεδρε,

Έχουμε πεισθεί εδώ και χρόνια ότι ασκείτε τα καθήκοντα σας με κύρια σκοπιμότητα το στενό παραταξιακό σας συμφέρον.

Έχουμε ανεχθεί να ορίζετε συνεδριάσεις σε μέρες και ώρες που αναμενόμενο είναι ότι θα είναι δύσκολη η συμμετοχή πολλών δημοτικών συμβούλων.

Αυτή σας όλη η νοοτροπία είναι που σας οδηγεί άλλωστε κατ’ επανάληψη να ορίζετε συνεδριάσεις το μεσημέρι αντί το απόγευμα.

Παρ’ όλο που ο νόμος προβλέπει να ορίζονται οι συνεδριάσεις με γνώμονα τη διευκόλυνση της συμμετοχής της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων.

Όμως πραγματικά δεν περιμέναμε να φτάσετε στο σημείο να ορίζετε συνεδρίαση ακόμη και την ημέρα του εορτασμού του Πολιούχου Αγίου της πόλης της Ξάνθης, που είναι και ημέρα αργίας για την πόλη μας.

Η συστηματική επανάληψη της ίδιας συμπεριφοράς από τη μεριά σας, συνιστά υποβάθμιση της σημασίας και της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου.

Οφείλετε επιτέλους να σέβεστε κάποια πράγματα.

Εμείς ότι και να κάνετε θα είμαστε εκεί, αλλά η απαράδεκτη στάση σας θα σας χαρακτηρίζει πάντα, ανεξάρτητα αν η επιλογή αυτή οφείλετε αποκλειστικά σε σας ή και στο πολιτικό σας προϊστάμενο.

Οι δημοτικές παρατάξεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ

ΞΑΝΘΗ – ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΞΑΝΘΗ