GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Στρατός και οι Ξανθιώτες

Όλες οι μετρήσεις στην Ελλάδα δείχνουν ότι οι πολίτες εμπιστεύονται από όλους τους θεσμούς στην χώρα τον Ελληνικό Στρατό. Δείγμα αυτού εί...



Όλες οι μετρήσεις στην Ελλάδα δείχνουν ότι οι πολίτες εμπιστεύονται από όλους τους θεσμούς στην χώρα τον Ελληνικό Στρατό. Δείγμα αυτού είναι η τελευταία εκδήλωση με την παρουσία της Στρατιωτικής Μουσικής στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης όπου έπαιξαν τραγούδια για τους πολίτες.

Δεν θα σταθούμε στα στελέχη της Στρατιωτικής Μουσικής που απλά έκαναν ότι κάνουν πάντα στην καθημερινότητα τους που δεν είναι άλλο από το να παίζουν μουσική.

Θα σταθούμε όμως στην παρουσία του κόσμου στην κεντρική πλατεία η οποία είχε την τιμή να φιλοξενήσει πολλές «φίρμες» είτε είναι πολιτικοί είτε καλλιτέχνες. Σε πολλές από αυτές ο κόσμος ήταν παρόντας σε άλλες όχι.

Όμως στην παρουσία της Στρατιωτικής μουσικής στην κεντρική πλατεία, οι Ξανθιώτες τίμησαν με την παρουσία τους το προσωπικό της Στρατιωτικής Μουσικής.

Οι Ξανθιώτες απέδειξαν με την παρουσία τους για μία ακόμη φορά ότι σέβονται τον Ελληνικό Στρατό όποια και αν είναι η δραστηριότητα τους και φυσικά εννοούμε ξεκάθαρα την τάση κάποιων απαίδευτων μυαλών που μιλάνε για την «αναχρονιστική» δικτατορικού τύπου στρατιωτική παρέλαση που έχουν κατά νου να καταργήσουν σκεπτόμενοι «προοδευτικά»

Αυτό το γράφουμε για να υπενθυμίσουμε στα πολιτικά κοράκια που κυβερνούν τον τόπο ότι μετά την αποδόμηση της οικογένειας, της θρησκείας, της παιδείας και της υγείας, μήπως τους ανοίξει η όρεξη να διαλύσουν και ότι συμβολίζει για τους Έλληνες και ειδικά για τους Ξανθιώτες, ο Στρατός.

Μπορεί κάποια από τα πολιτικά λαμόγια να είναι φυγόστρατοι και να το παίζουν εθνοπατέρες αλλά, καλό είναι να μην τολμήσουν να απλώσουν χέρι στο μόνο ίσως υγιές κομμάτι της κοινωνίας.