GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Bιάσου! Το καλοκαίρι τελειώνει και εσύ πρέπει να φορέσεις αυτές τις 4 hot τάσεις!

Bρισκόμαστε σχεδόν στα μισά του Αυγούστου, πράγμα που σημαίνει πως ημερολογιακά το καλοκαίρι θα μας είναι «στην παρέα μας» για άλλες δύο ...



Bρισκόμαστε σχεδόν στα μισά του Αυγούστου, πράγμα που σημαίνει πως ημερολογιακά το καλοκαίρι θα μας είναι «στην παρέα μας» για άλλες δύο εβδομάδες. Δεν είμαστε όμως αφελείς, στην Ελλάδα ζούμε και αν όλα πάνε κατευχήν, θα φοράμε τα καλοκαιρινά μας μέχρι και τον Οκτώβριο.
Με γνώμονα αυτό, λοιπόν, αποφασίσαμε έστω και τώρα, στο παραπέντε, να γράψουμε για τα 4 πιο ισχυρά –και όχι και τόσο συνηθισμένα- trends του φετινού καλοκαιριού που προλαβαίνεις άνετα να υιοθετήσεις και να κάνεις μέρος της καθημερινότητάς σου στην πόλη αλλά και της βαλίτσας των διακοπών σου. Και δεν μιλάμε για basic πράγματα που φοράμε κάθε καλοκαίρι, όπως πολύχρωμα bikinis με χαβανέζικα prints ή καυτά jean σορτσάκια, αλλά για πιο εκκεντρικές παραλλαγές των αγαπημένων σου ρούχων και τάσεων που φέτος είναι πιο hot από ποτέ. Δες παρακάτω τις τέσσερις επικρατέστερες και διάλεξε αυτή που σου ταιριάζει!

Mαύρο ολόσωμο, ΜVM Swimwear

Ναι καλά κατάλαβες, μιλάμε για ένα απλό –φαινομενικά- μονόχρωμο one piece με side neck, ψηλοκάβαλο και με χαμηλή πλάτη. Η επιτομή του sexiness των 90s με άλλα λόγια.

Κίτρινο φαρδύ παντελόνι
Τα έντονα χρώματα είναι γενικά must το καλοκαίρι, όπως και οι loose γραμμές που δεν σε ζεσταίνουν. Απλά φέτος πιο hot από ποτέ είναι η κίτρινη απόχρωση του ηλιοβασιλέματος, την οποία είδαμε και σε όλα τα catwalks του επόμενου χειμώνα.

Jean παντελόνι με μεταλλικούς κρίκους στο πλάι
Δεν μιλάμε για ένα κλασικό denim pants που μπορείς να βάλεις όλο τον χρόνο, αλλά για αυτό το κομμάτι με τη sexy λεπτομέρεια στη θέση των ραφών, που το κάνει τόσο ιδιαίτερο και μοναδικό. Κανένα σορτσάκι, μόνο jeans με hot cut outs.

Έθνικ τουνίκ – πόντσο
Για να μπορείς να την βάλεις και μόνο πάνω από το μαγιό σου, αλλά και με ένα crop top και παντελόνι ή με ένα στενό φόρεμα. Eπίσης το ethnic print της την κάνει αυτομάτως πάρα μα πάρα πολύ καλοκαιρινή.