GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξάνθη/Τρόμος στην Πλάτωνος 45

Τρόμος στην Πλάτωνος 45 «Γέμισε η πολυκατοικία καπνούς και η Πυροσβεστική μας είπε να βγούμε στα μπαλκόνια» λέει με τρόμο η ένοικος του...



Τρόμος στην Πλάτωνος 45
«Γέμισε η πολυκατοικία καπνούς και η Πυροσβεστική μας είπε να βγούμε στα μπαλκόνια» λέει με τρόμο η ένοικος του πέμπτου ορόφου της πολυκατοικίας στην Πλάτωνος 45 στην Ξάνθη όπου προκλήθηκε πυρκαγιά σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου όπου κατοικεί μία άπορη συμπολίτισσα μας που το διαμέρισμα δεν διαθέτει ρεύμα και φωτίζεται με κεριά όπου όπως πιθανολογούν οι ένοικοι της οικοδομής και ίσως, όπως λένε, αυτό στάθηκε η αιτία να πάρει φωτιά.

Σύμφωνα με τους έντρομους ένοικους η φωτιά εκδηλώθηκε το βράδυ του Σαββάτου γύρω στις έντεκα και τριάντα και όλη η οικοδομή σε όλους τους ορόφους, γέμισε καπνούς. Ο τρόμος κορυφώθηκε σύμφωνα με την συμπολίτισσα μας, όταν είδε τους καπνούς να μπαίνουν στο διαμέρισμα της περνώντας κάτω από την πόρτα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία, έδωσε οδηγίες στους υπόλοιπους ένοικους της οικοδομής που λόγω των πυκνών καπνών ήταν αδύνατο να κατέβουν κάτω, νοιώθοντας εγκλωβισμένοι.

Οι πυροσβέστες έσβησαν την φωτιά και γίνονται από την πλευρά τους οι σχετικές έρευνες.

Τα ερωτήματα που γεννούνται καθημερινά είναι πολλά. Γιατί όσο βαθαίνει η οικονομική κρίση όλο και περισσότερα νοικοκυριά θα φωτίζονται και θα ζεσταίνονται με οποιονδήποτε –επικίνδυνο- τρόπο.

Στο χέρι της πολιτείας είναι να ανατρέψει αυτήν την εικόνα και να πάψει να σπρώχνει στην δυστυχία με την παράλογη οικονομική της πολιτική, ακόμη περισσότερα νοικοκυριά στην ένδεια.

Φτάνει ποια.