GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Συνεχίζονται οι υψηλές θερμοκρασίες - Στους 40 βαθμούς ο υδράργυρος

Συνεχίζονται και σήμερα, Κυριακή, οι υψηλές θερμοκρασίες, με τον υδράργυρο να έχει "χτυπήσει" κόκκινο από το Σάββατο, φτάνωντας...

Συνεχίζονται και σήμερα, Κυριακή, οι υψηλές θερμοκρασίες, με τον υδράργυρο να έχει "χτυπήσει" κόκκινο από το Σάββατο, φτάνωντας και τους 40 βαθμούς Κελσίου. Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, ο υδράργυρος θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και τις επόμενες ημέρες.

Σήμερα, Κυριακή, η θερμοκρασία θα είναι σε υψηλά επίπεδα κυρίως σε Ιόνιο και ηπειρωτικά, όπου το θερμόμετρο θα δείξει 40 και τοπικά 41βαθμούς Κελσίου.
Στην Αττική η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 38 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Στη Θεσσαλονίκη, θα κυμανθεί από 21 έως 38 βαθμούς Κελσίου.
Τη Δευτέρα, σύμφωνα με την ΕΜΥ η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει στα δυτικά ηπειρωτικά τους 40 και κατά τόπους τους 41 έναν βαθμούς Κελσίου, ενώ στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 38 με 40 βαθμούς Κελσίου.
Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη, η θερμοκρασία θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα κυρίως σε Ιόνιο και ηπειρωτικά, ενώ και την Παρασκευή, σύμφωνα με την ΕΜΥ θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα.