GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



22η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών: 11-14 Σεπτεμβρίου 2017

Η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών διοργανώνεται με επιτυχία κάθε Σεπτέμβρη από το 1996. Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις ...


Η Πανέβρια Αγροτική Έκθεση Φερών διοργανώνεται με επιτυχία κάθε Σεπτέμβρη από το 1996. Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από τις 11 έως 14 Σεπτέμβρη στην περιοχή του δημοτικού πάρκου Φερών .

Στόχος μας είναι η προώθηση των τοπικών προϊόντων, η προβολή των αγροτικών επιχειρήσεων, η ανάδειξη των περιφερειακών αγροτικών συνεταιρισμών, καθώς και η ανάπτυξη του αγροτουρισμού .

Ακόμη, η Αγροτική Έκθεση Φερών είναι η κλαδική έκθεση του πρωτογενούς και δευτερογενούς αγροκτηνοτροφικού τομέα, που μέσα από τις ημερίδες της ενημερώνει το ντόπιο πληθυσμό για τις νέες τεχνολογίες και προοπτικές του κλάδου .

Καλούμε φορείς και επιχειρήσεις να δηλώσουν συμμετοχή, στοχεύοντας στα αμοιβαία οφέλη εκθετών και επισκεπτών .

Ειδικότερα , για τους παραγωγούς , για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος προβολής και πώλησης των τοπικών προϊόντων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και 06/09/2017, στην έδρα της Δημοτικής Ενότητας Φερών , Πλ. Ελευθερίας 1, 1ος όροφος , γραφείο 15 , Τ.Κ. 68 500 Φέρες .

Πληροφορίες στο τηλέφωνο : 2555350086

Ο Αντιδήμαρχος Φερών

& Πρωτογενούς Τομέα

Γκότσης Νικόλαος