GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνεχίζονται οι εκτπώσεις στην Αλεξανδρούπολη μέχρι στις 15 Σεπτεμβρίου

Με την παρούσα υπενθυμίζουμε ότι από την Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου 2017 επανέρχεται το κανονικό ωράριο εμπορικών καταστημάτων με τα εμπο...

Με την παρούσα υπενθυμίζουμε ότι από την Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου 2017 επανέρχεται το κανονικό ωράριο εμπορικών καταστημάτων με τα εμπορικά καταστήματα να ανοίγουνε στις έξι το απόγευμα (18:00) και να κλείνουν στις εννέα το βράδυ (21:00).
Ενημερώνουμε επίσης ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου 4446/2016, άρθρο 114 παρ. 1, και την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου για τον ορισμό των ενδιάμεσων εκπτωτικών περιόδων για την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου (ΑΔΑ: 60ΠΘ7ΛΒ-ΨΝΒ) ξεκινάει η εκπτωτική περίοδος του Σεπτεμβρίου – mid season sales –.
Η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος, πραγματοποιείται το πρώτο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Οι 15 ημέρες είναι ημερολογιακές και όχι εργάσιμες

Στο παραπάνω πλαίσιο, οι ενδιάμεσες εκπτώσεις θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017 και θα λήξουν την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Έβρου κ. Πέτροβιτς τα καταστήματα μπορούν να μείνουν ανοιχτά –προαιρετικά – στις 03 και 10 Σεπτεμβρίου 2017 από τις 11:00 έως και 14:00.
Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.
Σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου (άρθρο 21), σε όσους παραβαίνουν τις διατάξεις περί εκπτώσεων επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσου με το 0,5% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο από πέντε χιλιάδες (5.000€) ευρώ. Σε περίπτωση που επιβληθεί για δεύτερη φορά πρόστιμο για την ίδια παράβαση μέσα σε διάστημα πέντε (5) ετών, το πρόστιμο αυξάνεται στο 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Με τιμή,
Ο Πρόεδρος
Χατζημιχαήλ Κωνσταντίνος

Η Γενική Γραμματέας
Κουρμπανιάν Βίβιαν