GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Λευκό t-shirt: Το απόλυτο καλοκαιρινό trend για hot εμφανίσεις

Το λευκό t-shirt μπορεί να φαίνεται τόσο απλό αλλά είναι ένα ρούχο που μπορείς να βάλεις από το γυμναστήριο μέχρι και σε γάμο αν είσαι ...

Το λευκό t-shirt μπορεί να φαίνεται τόσο απλό αλλά είναι ένα ρούχο που μπορείς να βάλεις από το γυμναστήριο μέχρι και σε γάμο αν είσαι καλεσμένη!
Είναι κάτι που οι περισσότερες γυναίκες το έχουμε στην ντουλάπα μας, αλλά δεν του δίνουμε την κατάλληλη και ανάλογη προσοχή. Το συγκεκριμένο μπλουζάκι μπορεί να συνδυαστεί με τα περισσότερα ρούχα μας, ακόμη και με τα πιο βραδινά, και η εμφάνισή που θα κάνετε να συζητηθεί από όλους.
Οι αγαπημένες μας fashionistas και διάσημες τηλεπερσόνες το φορούν από το πρωί ως το βράδυ, με παντελόνια, φούστες, σαλβάρια, τζιν και τραβούν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Το λευκό t-shirt είναι διαχρονικό και μπορείς να προμηθευτείς από τα μαγαζιά, όχι μόνο ένα, αλλά αρκετά για να έχεις να αλλάζεις. Παρακάτω θα δεις μερικούς τρόπους για να το συνδυάσεις και είμαστε σίγουροι ότι από Δευτέρα θα πας για ψώνια!
  • Με τον τζιν παντελόνι σου και τις μπαλαρίνες ή τα αθλητικά σου. Πρόκειται για μια casual εμφάνιση στην πόλη αλλά και σε νησί αν αντικαταστήσεις το τζιν με σορτσάκι.
  • Με boho φούστες μάξι. Ειδικά αν είσαι μαυρισμένη θα δείχνεις πολύ σέξι!
  • Με ψηλόμεση μίνι ή μίντι φούστα. Το μαυρισμένο σου κορμί θα κάνει αντίθεση με το λευκό tshirt.