GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κοντά στη ρήξη Nova – SuperLeague

Μια ανάσα πριν τη λύση της συνεργασίας βρίσκονται Nova και Super League. Η πρόταση της Nova για μείωση 8% στο τηλεοπτικό συμβόλαιο της ...

Μια ανάσα πριν τη λύση της συνεργασίας βρίσκονται Nova και Super League. Η πρόταση της Nova για μείωση 8% στο τηλεοπτικό συμβόλαιο της σεζόν 2017-2018, μαζί με το σχέδιο για μικρότερο αριθμό ομάδων, βρίσκει ισχυρή αντίσταση από μερίδα των προέδρων των ΠΑΕ. Χωρίς τη χρηματοδότηση της Nova θα αναγκαστούν να πληρώνουν εκείνοι για τη λειτουργία των ομάδων και έχουν στυλώσει τα πόδια, αρνούμενοι οποιαδήποτε αλλαγή.
Η επόμενη συνάντηση είναι προγραμματισμένη για αύριο Δευτέρα. Σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία, η Nova θα διατηρήσει ορισμένες από τις ομάδες, όπως ο Ολυμπιακός, και θα απαλλαγεί από το βαρύ ετήσιο συμβόλαιο, που ως σήμερα φτάνει τα 40 εκατ. ευρώ ετησίως. Σε περίπτωση διάσπασης, ο Παναθηναϊκός και ενδεχομένως η ΑΕΚ θα συνεργαστούν με τον ΣΚΑΪ, ενώ εκτιμάται πως η Nova θα πάρει τον ΠΑΟΚ. Όσοι τώρα περιμένουν σωτηρία από το δημόσιο χρήμα θα έχουν να συζητήσουν με τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ, όταν αυτή συγκροτηθεί. Η εισήγηση Βασιλειάδη για την εμπλοκή της ΕΡΤ στις μεταδόσεις περιλαμβάνει μια σειρά από σκληρές προϋποθέσεις αλλά και αργές διαδικασίες.

Πηγή: http://www.typologies.gr