GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Τα φιλικά του ΠΑΟΚ στην Cosmote TV

Η COSMOTE TV , για ακόμα μία χρονιά, αποτελεί τον προορισμό για τις εντός έδρας αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ στο UEFA Europa League . Στο πλ...


Η COSMOTE TV, για ακόμα μία χρονιά, αποτελεί τον προορισμό για τις εντός έδρας αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ στο UEFA Europa League. Στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου των playoffs του UEFA Europa League, την Πέμπτη 27/7, ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στην Ουκρανία για τον αγώνα με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ, ενώ την Πέμπτη 3/8, θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας του «Δικεφάλου του Βορρά» με την ουκρανική ομάδα, τον οποίο θα παρακολουθήσουμε ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE SPORT.

Σε αυτόν τον αγώνα, θα κριθεί η συνέχεια του ΠΑΟΚ στο UEFA Europa League, καθώς αν “περάσει”, θα βρεθεί στα playoffs, μέσω των οποίων μπορεί να διεκδικήσει την παρουσία του στους ομίλους.

Λίγο πριν την έναρξη των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στο UEFA Europa League, οι συνδρομητές της COSMOTE TV, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά την φιλική αναμέτρησή του με την Ανόρθωση, την Παρασκευή 21/7, στις 20.30 (COSMOTE SPORT 1HD).

Το ματς, αποτελεί την πρόβα τζενεράλε της ομάδας του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς πριν την ευρωπαϊκή πρεμιέρα, καθώς με αυτό θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της.

Πηγή: http://www.typologies.gr