GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έχεις «ψωμάκια»; Εξαφάνισέ τα χωρίς γυμναστική

Είναι καλοκαίρι και όπως είναι φυσικό θέλεις να φορέσεις μινι φορέματα, τζιν στενά σορτσάκια και αποκαλυπτικά μαγιό. Τι γίνεται όμως αν...

Είναι καλοκαίρι και όπως είναι φυσικό θέλεις να φορέσεις μινι φορέματα, τζιν στενά σορτσάκια και αποκαλυπτικά μαγιό. Τι γίνεται όμως αν έχεις «ψωμάκια»; Μην αγχώνεσαι γιατί για όλα τα πράγματα υπάρχουν οι λύσεις. Και σε αυτήν την περίπτωση είναι πολύ καλή η λύση καθώς δε θα χρειαστεί να στερηθείς φαγητά και να τρέχεις στα γυμναστήρια μέσα στο κατακαλόκαιρο. Υπάρχει μία φυσική μάσκα η οποία θα σε απαλλάξει γρήγορα από τον εφιάλτη αυτόν.
Θα χρειαστείς:
Διάφανη μεμβράνη κουζίνας κι επίδεσμο
3 φακελάκια
1/4 της κούπας έλαιο καρύδας (ή ελαιόλαδο)
Έλαιο από μια κάψουλα βιταμίνης Ε


Εκτέλεση:
Βάλε σε ένα κατσαρολάκι 2 κούπες νερό, τη βιταμίνη Ε, το τσάι και λίγο αλάτι. Άφησέ τα να βράσουν για 2-3 λεπτά και άφησε το μείγμα να κρυώσει. Σε ένα μπολάκι, ανακάτεψε 2 κ.γ. αλάτι με το έλαιο (ή το ελαιόλαδο) και κάνε μασάζ στα ψωμάκια. ‘Κυκλικά και χωρίς να βάζεις δύναμη. Μόλις το μείγμα έχει κρυώσει, βούτηξε τον επίδεσμο ώστε να απορροφήσει κάποια ποσότητα. Τύλιξε σφιχτά τον επίδεσμο γύρω από τα ψωμάκια σου και από πάνω κλείσε με διάφανη μεμβράνη. Άφησέ το να δράσει για μερικές ώρες. Μετά ξέπλυνε καλά με νερό. Επανέλαβε τη διαδικασία μία φορά την εβδομάδα. Σε ένα μήνα θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα.