GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τα μάθατε τα νέα, το «κρασάκι», το φορολόγησε ο Τσίπρας και όχι οι «θεσμοί», αλλά το ψέμα, ψέμα

Όπως αντιλαμβάνεται και ο τελευταίος πολίτης, οι κυβερνώντες που προσπαθούν να αρπάξουν ότι μπορούν, όσα μπορούν και από όπου μπορούν, φο...

Όπως αντιλαμβάνεται και ο τελευταίος πολίτης, οι κυβερνώντες που προσπαθούν να αρπάξουν ότι μπορούν, όσα μπορούν και από όπου μπορούν, φορολόγησαν το κρασί, ένα από τα εξαγωγικά προϊόντα της Χώρας. Αυτό πραγματικά δεν προκαλεί εντύπωση μιας και όλοι όσοι ζούνε σε αυτήν την Μπανανία, γνωρίζουν ότι οι κυβερνώντες είναι ανίκανοι να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για να πάρει μπροστά η οικονομία και για να γεμίσουν τα δημόσια ταμεία πάνε στον εύκολο τρόπο δηλαδή την φορολόγηση των πάντων.

Αυτόν τον τρόπο λειτουργίας της κυβέρνησης, οι περισσότεροι – υπάρχουν ακόμη βλέπετε άνθρωποι που βολεύονται με αυτό το σύστημα και άρα τους «πιστεύουν» – το έχουν συνηθίσει. Εκείνο όμως που ο μέσος πολίτης που τα βγάζει δύσκολα πέρα και αδυνατεί να πάει στην οικογένεια του ακόμη και ένα πιάτο φαγητό, δεν μπορεί να χωνέψει, είναι ότι οι κυβερνώντες, εκτός από αδιάφοροι, ανίκανοι είναι και ψεύτες χειρίστου είδους.

Μέχρι τώρα τι μας έλεγαν; Ότι τάχα οι κακοί Ευρωπαίοι επέβαλαν τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης στο κρασάκι.
Τελικά για μία ακόμη φορά ένας από τους Ευρωπαίους συνομιλητές της κυβέρνησης ο Επίτροπος Οικονομικών της Ε.Ε. κ. Πιέρ Μοσκοβισί σε ερώτηση που του είχε καταθέσει πριν ένα χρόνο ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας,είχε απαντήσει ότι η επιβολή του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης (Ε.Φ.Κ.) στο κρασί είναι επιλογή της ελληνικής Κυβέρνησης. Από τότε όπου βρεθεί και όπου σταθεί η Κυβέρνηση, υπόσχεται κατάργηση του Ε.Φ.Κ. στο κρασί. Τελικά αυτοί οι άνθρωποι είναι “ζυμωμένοι” στο ψέμα.