GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χώρισες; Μάθε τι μπορείς να κάνεις και να περάσεις τέλεια!

Είχες μακροχρόνια σχέση κι αυτή τελείωσε πριν λίγο καιρό; Είναι λογικό να θέλεις να μείνεις σπίτι μόνη σου και να κλάψεις με την ησυχία σ...

Είχες μακροχρόνια σχέση κι αυτή τελείωσε πριν λίγο καιρό; Είναι λογικό να θέλεις να μείνεις σπίτι μόνη σου και να κλάψεις με την ησυχία σου μακριά απ όλους.

Όμως έχουμε καλοκαίρι και σε περιμένει να ξεφαντώσεις και να περάσεις υπέροχα. Μπορείς να κάτσεις λίγες ημέρες σπίτι, να βρεις τις ισορροπίες σου όμως μην σε πάρει τελείως από κάτω γιατί το έχασες το παιχνίδι.

Παρακάτω θα σου δώσουμε τις συμβουλές μας γιατί ο χωρισμός μπορεί να έχει και τα καλά του ακόμη κι αν εσύ θέλεις να τα αποφύγεις.

Ένας χωρισμός θα σε βοηθήσει να μείνεις μόνη και να τα βρεις με τον εαυτό σου. Θα σου κάνει πολύ καλό καθώς θα λυτρωθείς από πολλά πράγματα.
• Θα έχεις χρόνο να ασχοληθείς με τα χόμπι σου ή με κάποια άλλα πράγματα που αγαπάς.
• Θα δυναμώσει τις φιλίες σου καθώς τις είχες παραμερίσει όλο αυτό το διάστημα.
• Μην κάνεις το λάθος να βρεις τον επόμενο, γιατί δε θα σου κάνει καλό. Μην υιοθετήσεις το ‘’ο έρωτας με έρωτα περνάει’’γιατί μπορεί να τρελαθείς και να σε πιάσει κατάθλιψη.
• Μπορείς να βάλεις την αγαπημένη σου σειρά στην τηλεόραση και να την βλέπεις κάθε βράδυ! Εκτός φυσικά αν έχεις διάθεση για διασκέδαση οπότε αυτό είναι και το καλύτερο μιας και το καλοκαίρι ευνοεί.
• Οργάνωσε διακοπές με φίλες! Πόσο καιρό είχες να το κάνεις; Μην χάνεις καιρό! Τα νησιά σας περιμένουν!