GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Χ. Τοψίδης : θα είμαι και πάλι υποψήφιος στο τέλος του έτους

Στην Αθήνα βρέθηκε ο Χριστόδουλος Τοψίδης, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου και συμμετείχε στη συνάντηση – ενημέρωσης για το νέο νομοσχέ...

Στην Αθήνα βρέθηκε ο Χριστόδουλος Τοψίδης, πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου και συμμετείχε στη συνάντηση – ενημέρωσης για το νέο νομοσχέδιο των Επιμελητηρίων, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη με τους προέδρους όλων των Επιμελητηρίων Ελλάδος.
Σύμφωνα με δηλώσεις του στον Σάκη Σταυρίδη και στο ραδιόφωνο Sferikos 99,3, οι αλλαγές που φέρνει το νέο νομοσχέδιο τον βρίσκουν αντίθετο, τόσο ως προς το νέο θεσμό του περιφερειακού επιμελητηρίου όσο και προς το πλαφόν των δύο θητειών και όχι παραπάνω των προέδρων.
Ωστόσο συμφωνεί για τα πειθαρχικά συμβούλια που εισάγει για τους αιρετούς συμβούλους.
Ο Χριστόδουλος Τοψίδης ανακοίνωσε παράλληλα πως θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Έβρου για άλλη μια θητεία, εφόσον μόνο αυτό του επιτρέπεται.
Ο ίδιος ήδη έχει κάνει τις απαραίτητες προεργασίες με τους συνεργάτες του για την εδραίωση της υποψηφιότητάς του και την εφαρμογή των προτάσεών του για μια νέα τετραετία στο Επιμελητήριο Έβρου.