GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Περιφέρεια ΑΜ-Θ: Προωθητική καμπάνια της Περιφέρειας στη Ρωσική αγορά

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης απηύθυνε πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κατάθεση οικονομικών προσφορών για τη δράση της Περι...

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης απηύθυνε πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κατάθεση οικονομικών προσφορών για τη δράση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης δια της Διεύθυνσης της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας “Προωθητική καμπάνια μέσω Διαδικτύου στην ρωσική αγορά”.
Ως ημερομηνία τελικής υποβολής των προσφορών έχει ορισθεί η 24η Ιουλίου. Η συνολική δαπάνη ανέρχεται στο ποσό των 5.800 ευρώ.
Ο κάθε υποψήφιος θα πρέπει να προτείνει μια διαδικτυακή πλατφόρμα, η οποία αποδεδειγμένα έχει υψηλή επισκεψιμότητα από Ρώσους επισκέπτες, στην οποία μπορούν να βρουν πλήθος ταξιδιωτικών πληροφοριών για την Ελλάδα και τις περιοχές της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Επειδή οι ενδιαφερόμενοι αναζητούν πληροφορίες μέσα από ευρέως διαδεδομένες μηχανές αναζήτησης στην Ρωσία, όπως η google.ru και yandex.ru είναι καθοριστικής σημασίας, όταν γράφουμε λέξεις κλειδιά στην ρωσική γλώσσα, όπως Ελλάδα, Θεσσαλονίκη, μνημεία στην Ελλάδα, Καβάλα, Θάσος, Σαμοθράκη, Χαλκιδική κ.α. η διαδικτυακή πλατφόρμα να εμφανίζεται στις περισσότερες αναζητήσεις στην 1η σελίδα.
Οι δείκτες μέτρησης θα πρέπει είναι των τελευταίων τριών μηνών, έτσι ώστε να αποδεικνύεται η αξιοπιστία των στοιχείων και να αποφευχθεί η επιλογή ενός μέσου που είχε υψηλή επισκεψιμότητα σε προηγούμενα έτη, αλλά δεν επιλέγεται πλέον τόσο συχνά. Ο προτεινόμενος ιστοχώρος δεν θα πρέπει να εστιάζει σε κρατήσεις διαμονής, αλλά να διαθέτει πλήθος τουριστικών πληροφοριών που μπορεί να ενδιαφέρουν τους επισκέπτες ή τα τουριστικά γραφεία, όπως διαμονή, διασκέδαση, αξιοθέατα, μετακίνηση, εκδηλώσεις και φυσικά τουριστικοί προορισμοί.