GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τουρίστες έρχονται στην Ελλάδα κατεβάζουν τα παντελόνια τους και φωτογραφίζουν τα οπίσθιά τους

Η νέα παγκόσμια τρέλα που κατακλύζει το Instagram ακούει στο όνομα   #CheekyΕxploits  και έχει γεμίσει με γuμνά οπίσθια σε διάφορα μέρη ...

Η νέα παγκόσμια τρέλα που κατακλύζει το Instagram ακούει στο όνομα #CheekyΕxploits και έχει γεμίσει με γuμνά οπίσθια σε διάφορα μέρη του κόσμου μαζί και την Ελλάδα.
Η τάση αυτή ξεκίνησε από το εξωτερικό, όμως δεν άργησε να έρθει και στην Ελλάδα, όπου προστέθηκαν ανάλογες φωτογραφίες με γυμνά οπίσθια σε διάφορες τοποθεσίες εν όψει διακοπών σε Ζάκυνθο, Χαλκιδική και αναμένεται να προστεθούν και άλλα μέρη.
Για την ιστορία όλα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες, από ένα λογαριασμό που ενθάρρυνε τους χρήστες να κατεβάσουν τα παντελόνια τους σε σημαντικά αξιοθέατα και να μοιραστούν τα στιγμιότυπα με τους followers του.
 Ο λογαριασμός, ο οποίος ονομάζεται Cheeky Exploits φιλοξενεί φωτογραφίες τουριστών που έχουν κατεβάσει τα παντελόνια της σε διάφορα τουριστικά αξιοθέατα, σε Γαλλία, Βραζιλία, Αυστραλία και Βρετανία. Και πλέον και στην Ελλάδα. Στην πρόκληση ανταποκρίνονται τόσο άνδρες, όσο και γυναίκες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότερες φωτογραφίες έχουν βγει μέρα μεσημέρι!