GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αυτές είναι οι ερωτήσεις που θα έκαναν όλες οι γυναίκες στους πρώην τους!

Σίγουρα όλες οι σχέσεις που έχουμε κάνει στη ζωή μας μας άφησαν το στίγμα τους. Αν είσαι όμως χωρισμένη πρόσφατα και μάλιστα δεν ήταν δι...

Σίγουρα όλες οι σχέσεις που έχουμε κάνει στη ζωή μας μας άφησαν το στίγμα τους. Αν είσαι όμως χωρισμένη πρόσφατα και μάλιστα δεν ήταν δική σου η απόφαση έχεις κάποιες ερωτήσεις που θα ήθελες να κάνεις στον πρώην σύντροφό σου. Ωστόσο δεν τολμάς να το κάνεις γιατί φοβάσαι τις απαντήσεις ή τις αντιδράσεις του. Εμείς θα σου τις παρουσιάσουμε και πού ξέρετε μπορεί να βρεθεί η κατάλληλη στιγμή και να τις κάνετε.
  • Με ερωτεύτηκες πολύ; Ή με αγάπησες; Είναι ερωτήσεις καθαρά συναισθηματικές και φυσικά η απάντηση είναι αυτή που σε κάνει να λούζεσαι από κρύο ιδρώτα!
  • Με είχες κερατώσει το διάστημα που ήμασταν μαζί; Αν ο λόγος χωρισμού ήταν τρίτο πρόσωπο, τότε η απάντηση είναι λίγο πολύ αναμενόμενη. Ειδάλλως σου έρχεται κόλπος αν σου πει ναι!
  • Τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να σώσουμε την σχέση μας; Φαίνεται καθαρά ότι δεν τον έχεις ξεπεράσει και θα ήθελες να δώσεις ακόμη μία ευκαιρία στην σχέση σας. Αρκεί φυσικά να παραμένει ελεύθερος!
  • Σου πέρασε από το μυαλό να με παντρευτείς; Αν εκείνος σας το είχε αναφέρει κατά τη διάρκεια της σχέσης σας, τότε καλά κάνετε και θέλετε να τον ρωτήσετε κάτι τέτοιο.
  • Μήπως φταίνε οι φίλοι μου και οι γονείς μου που χωρίσαμε; Για να θέλεις να κάνεις αυτήν την ερώτηση, σημαίνει ότι κάτι πήγε στραβά με τη χημεία που είχαν μεταξύ τους.