GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σκληρή αλλά ουσιαστική κριτική από Ιπποκράτη Καμαρίδη

Με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ξάνθη Σταυρούπολη Νέα Εποχή Ιπποκράτης Καμαρίδης ασκεί κριτική στα πεπραγμένα τη...

Με ανακοίνωση του ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Ξάνθη Σταυρούπολη Νέα Εποχή Ιπποκράτης Καμαρίδης ασκεί κριτική στα πεπραγμένα της Δημοτικής αρχής και ποιο συγκεκριμένα στην παράταξη Χ. Δημαρχόπουλου για τα θέματα που συζητήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο και που κοστίζουν σε χρήμα στον Ξανθιώτη. Αναφέρει σχετικά ο  γιατρός Ιπποκράτης Καμαρίδης.
«Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ…»
Oι δηλώσεις του Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ξάνθη – Σταυρούπολη, Νέα Εποχή» κ. Ιπποκράτη Καμαρίδη ο οποίος αναφέρει ότι «στο προχθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο προσπάθησε πάση θυσία η Δημοτική Αρχή να βρει τρόπους για το πως θα δικαιολογήσει χρήματα. Αυτό φάνηκε από την ομιχλώδη κατάσταση της πρότασης που έφερε για τις ασφαλτοστρώσεις, όπως αργότερα και για το κυνοκομείο αλλά και για το Δημοτικό Ραδιόφωνο» και συνέχισε αναφερόμενος στις πρόσφατες ασφαλτοστρώσεις λέγοντας: «στο θέμα των ασφαλτοστρώσεων κυριάρχησαν η ασάφεια και το ομιχλώδες τοπίο για να μπορέσει να πάρει εξουσιοδότηση από το Δημοτικό Συμβούλιο και να κάνει με λίγα λόγια ό,τι θέλει, όπου θέλει και βέβαια με την ανάλογη δικαιολογία εξόδων. Αυτό είναι κάτι το οποίο η Αντιπολίτευση (και μιλάμε για εμάς) δεν θα το επιτρέψει. Το καταψηφίσαμε και όπου θα βλέπουμε τέτοιες μεθοδεύσεις θα τις καταγγέλλουμε. Οι δρόμοι της Ξάνθης είναι σε οικτρή κατάσταση και με μια ασφαλτόστρωση εδώ και εκεί δεν λύνεται το πρόβλημα. Και εδώ τα ποσά είναι υπερβολικά και με εισηγήσεις που δεν δίνουν απαντήσεις. Παραδίδω όλη την κατάσταση στην κρίση του ξανθιώτικου λαού» υπογράμμισε ο ίδιος.
«ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΞΑΝΘΙΩΤΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ…ΣΚΥΛΟΣΠΙΤΑ»
«Πριν από δύο χρόνια όταν ο προϋπολογισμός για το τότε κυνοκομείο ήταν 800.000€. Εμείς αντιδράσαμε έντονα και αναγκάσαμε τον Δήμαρχο να το περιορίσει στις 600.000€, μέσα στην επόμενη διαμόρφωση του προϋπολογισμού. Διαμαρτυρηθήκαμε και εκεί αλλά μας είπαν να «αρκεστούμε» στις 600.000€ και ενδεχομένως το ποσό θα «κατέβαινε». Τώρα λοιπόν έρχονται και μας παρουσιάζουν, χωρίς κανέναν αναδιαρθρωμένο προϋπολογισμό και χωρίς καμία πρόταση, έναν «λογαριασμό» 960.000€. Αυτός που αντέδρασε πρώτος ήταν ο κ. Κυριακίδης ο οποίος είπε ότι στην Θάσο κατασκευάζει ξενοδοχεία με 14.000€ για δωμάτιο super lux αλλά στο τέλος υπερψήφισε και αυτός την πρόταση. Είναι αυτά τα «ευτράπελα» που συμβαίνουν μεταξύ των Δημοτικών Συμβούλων του «Δήμου – Πρότυπο». Εμείς δεν θα επιτρέψουμε με τίποτα, τα χρήματα του ξανθιώτη μέσα από τους φόρους, από το νερό κλ.π να γίνουν σκυλόσπιτα 24.000€ το ένα. Θα κάνουμε ο,τι είναι δυνατόν για να το κοινοποιήσουμε στους ξανθιώτες και θα μαζέψουμε υπογραφές ενάντια σε αυτήν την τεράστια σπατάλη. Θα γίνει η συλλογή υπογραφών με τραπεζάκι στην Κεντρική Πλατεία» τόνισε επίσης ο κ. Καμαρίδης αναφορικά με το θέμα του κυνοκομείου.
«ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ – ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ»
Σε ο,τι αφορά τώρα το Δημοτικό Ραδιόφωνο, ο ίδιος σημείωσε ότι «για μια επιχείρηση που τα έσοδά της είναι 6.000€, ο δήμος την επιχορηγεί με 140.000€. Εδώ και δυο χρόνια έχουμε ζητήσει να μας δοθούν αναλυτικά οι διάφοροι λογαριασμοί που έχουν γενικά ονόματα. Δηλαδή αυτά που αναφέρονται έξοδα «υπέρ τρίτων» ή «διάφορα έξοδα» και να μας δοθούν οι αδιαφανείς συμβάσεις που γίνονται και κανείς δεν μας απαντά παρά μας χλευάζουν. Για αυτό και αποφασίσαμε μαζί με τον κ. Ξυνίδη να καταθέσουμε μήνυση κατά του προέδρου».