GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε παραχωρήσεις δραστηριοτήτων και ενοίκιο προχωρά το ΤΑΙΠΕΔ για το Λιμάνι Αλεξανδρούπολης

Επιπλέον δραστηριότητες καθώς και ενοικίαση και όχι παραχώρηση μετοχών, του Λιμένα Αλεξανδρούπολης από ιδιώτες ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ με τ...

Επιπλέον δραστηριότητες καθώς και ενοικίαση και όχι παραχώρηση μετοχών, του Λιμένα Αλεξανδρούπολης από ιδιώτες ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ με τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης να κάνει λόγο για την καλύτερη επιλογή από πλευράς ανάδειξης του λιμανιού.
Ο Χρήστος Δούκας, σημειώνει σε δηλώσεις του πως με απόφαση της κυβέρνησης έχει οριστικοποιηθεί ο τρόπος ανάπτυξης των περιφερειακών λιμανιών και προβλέπει δραστηριότητες για χρήση και εκμετάλλευση που θα έχουν ευεργετικό αποτέλεσμα τόσο για την τοπική οικονομία όσο και για την εθνική.
Παράλληλά τονίζει ότι πέρα από την καλύτερη επιλογή είναι και η καταλληλότερη στιγμή, αφού υπάρχει συναντίληψη των τοπικών φορέων για την ανάπτυξη του λιμανιού, και οι γεωστρατηγικές συνθήκες της Ανατολικής Μεσογείου αυτή τη στιγμή, ευνοούν την ανάδειξη του λιμανιού σε ένα στρατηγικό κόμβο ως πυλώνα εισόδου και εξόδου εμπορευμάτων που αφορούν την Ευρώπη, την Ασία, την Αφρική αλλά και τις προοπτικές που ανοίγονται με το LNG.