GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Διασταύρωση Αβδήρων αν δεν γκρινιάξουν τα ΜΜΕ δεν γίνεται τίποτε

Μία από τα ίδια στην Ξάνθη. Αν δεν γκρινιάξει κανείς, απλά δεν γίνεται τίποτε και φυσικά ο λόγος για όλες τις διασταυρώσεις που οδηγούν...


Μία από τα ίδια στην Ξάνθη. Αν δεν γκρινιάξει κανείς, απλά δεν γίνεται τίποτε και φυσικά ο λόγος για όλες τις διασταυρώσεις που οδηγούν στην θάλασσα.

Όπως δείχνουν τα πράγματα η παροιμία «πριν πεινάσεις μαγειρεύεις» είναι άγνωστη στους τοπικούς πολιτικούς ταγούς του τόπου.

Κάτι είπανε θα ελέγχουν τους φωτεινούς σηματοδότες, στις διασταυρώσεις που οδηγούν στις παραλίες της Ξάνθης (Μυρωδάτο), κάτι είπανε θα κάνουν κυκλικούς κόμβους για να αποφευχθούν τα ατυχήματα.

Τελικά όπως κάθε χρόνο, πρέπει να γίνει το κακό για να συντονίσουν τα φανάρια τα οποία και θα δουλέψουν για λίγο καιρό και φυσικά μετά θα ξαναχαλάσουν και θα ξαναπιαστούν την επόμενη χρονιά αφού γίνει πάλι κάποιο ατύχημα και κινδυνεύσουν ανθρώπινες ζωές όπως παραδείγματος χάριν τα φανάρια στα Κιμμέρια που ποτέ δεν λειτουργούν. Προφανώς κάποιοι στην Π.Ε. περιμένουν και εκεί να γίνει το κακό και να κινηθούν και φυσικά να «ξαναφουσκώσει» το ποτάμι στα Κιμμέρια και να παρασύρει την πεζογέφυρα που αφέθηκε στο έλεος του θεού. Βέβαια να παρακαλάμε την ώρα που το ποτάμι της πεζογέφυρας των Κιμερίων θα την παρασέρνει να μην έχει επάνω της κανέναν πεζό και μετά… «τον πήρε το ποτάμι τον πήρε ο ποταμός».