GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αναρωτιούνται κάποιοι που είναι η Υπηρεσία Πολιτικών Υποθέσεων στην Ξάνθη

Πόσο φαρισαϊσμό αντέχει η Ξάνθη; ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ, ΤΩΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ   Λίγο πρι...

Πόσο φαρισαϊσμό αντέχει η Ξάνθη;
ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΑΝ, ΤΩΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ Η ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ
 Λίγο πριν από τις εκλογές και την ανάληψη της διακυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ, ήταν πολλά τα κομματικά στελέχη και συγκεκριμένη ομάδα ενημέρωσης που σε αγαστή συνεργασία με τα κομματικά μειονοτικά στελέχη του «προοδευτικού» κόμματος, διέδιδαν, έλεγαν και έγραφαν για την απομάκρυνση της Υπηρεσίας του ΥΠΕΞ από την Ξάνθη, γιατί δεν ήταν «προοδευτικό» να υπάρχει μία Υπηρεσία του ΥΠΕΞ η οποία απλώς προκαλούσε κύκλους της μειονότητας και τραυμάτιζε του δεσμούς φιλίας με την Άγκυρα.
Και ω του θαύματος, οι ίδιοι άνθρωποι και «τσανάκια» του συστήματος, επειδή λέει, αυτή η υπηρεσία ήταν  κακό κατάλοιπο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αναρωτιούνται τάχα μου τώρα, γιατί δεν έχει παρουσία σε διπλωματικά θέματα στην Θράκη και μάλιστα η φαινομενική υποβάθμιση της συγκεκριμένης αποστολής αντιμετωπίζεται με προβληματισμό. Άκουσον άκουσον. Την συγκεκριμένη υπηρεσία, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι που την υποβάθμιζαν καθημερινά, αναρωτιούνται τώρα γιατί υποβαθμίστηκε.
Άντε τώρα να βρει κανείς άκρη με ανθρώπους οι οποίοι υποστηρίζουν καταστάσεις ανάλογα με το πόσα θα βάλλει η τσέπη τους.