GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Να κόψει παρτίδες με τα «κακά» παιδιά ο Μίχογλου

Μετά την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε ο Θ. Μίχογλου  με την επισημοποίηση του ψευτομουφτή Ξάνθης στο ιφτάρ του Κύρνου παρουσία του ...

Μετά την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε ο Θ. Μίχογλου  με την επισημοποίηση του ψευτομουφτή Ξάνθης στο ιφτάρ του Κύρνου παρουσία του Τούρκου Πρόξενου και των «εκτελεστών» της ειρηνικής συνύπαρξης Χριστιανών και μουσουλμάνων στην Θράκη, εκτιμάτε ότι είναι ώρα ο Δήμαρχος Τοπείρου να βγει δημόσια και να δώσει εξηγήσεις για όλα όσα είπε ηθελημένα ή αθέλητα.
Να ξεκαθαρίσει ποιος είναι ο ρόλος του ψευτομουφτή και να δώσει εξηγήσεις γιατί καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον Τούρκο Πρόξενο ο οποίος δουλεύει για την αποσταθεροποίηση της Θράκης.
Να δείξει στους συνδημότες του Χριστιανούς και Μουσουλμάνους ότι σαν Δήμαρχος δεν επιτρέπει σε κανέναν να λειτουργεί σε βάρος κανενός ανεξάρτητα από τα θρησκευτικά του πιστεύω.
Διαφορετικά θα πρέπει να αντιλαμβάνεται από μόνος του, ότι οι συντοπίτες του, αυτό θα το φυλάξουν για τις εκλογές. Μπορεί οι κάτοικοι του Τοπείρου να ανέχονται την φτώχεια, την γκρίνια που απορρέει από την οικονομική κρίση, δεν δέχονται όμως ο Δήμαρχος τους να συμπλέει με αυτούς που καθαιρούν την νομιμότητα και την αξιοπρέπειά τους.
Και μπορεί η ΝΔ στην προσπάθεια της να κρατήσει τις ισορροπίες στην παρούσα φάση να μην βγαίνει ανοιχτά – κακώς κατά την δική μας εκτίμηση- όμως είναι βέβαιο, αυτό τουλάχιστον αποκομίσαμε  συνομιλώντας με τα τοπικά στελέχη, ότι  η εισήγηση τους για να πάρει το χρίσμα στις επόμενες δημοτικές εκλογές από τον Κυριάκο Μητσοτάκη φαντάζει σκοτεινό.
Άρα εκτιμάτε ότι πρέπει να βγει δημόσια και να πει αυτά που πρέπει να πει. Αν έκανε λάθος, να ζητήσει συγνώμη από τους πολίτες που τον ανέδειξαν και να συνεχίσει χωρίς σκαμπανεβάσματα να παλεύει για το καλό των δημοτών του.