GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Φεύγεις διακοπές; Δες τι ΔΕΝ πρέπει να πάρεις μαζί σου στη βαλίτσα

Όταν ετοιμαζόμαστε να φύγουμε για διακοπές προσπαθούμε να χωρέσουμε όλη την ντουλάπα μας μέσα στη βαλίτσα για να είμαστε σίγουρες ότι θα...

Όταν ετοιμαζόμαστε να φύγουμε για διακοπές προσπαθούμε να χωρέσουμε όλη την ντουλάπα μας μέσα στη βαλίτσα για να είμαστε σίγουρες ότι θα δε μας λείψει τίποτα. Πόσες φορές όμως που το έχουμε κάνει αυτό , φοράμε τα ίδια ρούχα όλη μέρα στο νησί; Πολλές! Γι’ αυτό λοιπόν θα σου παρουσιάσουμε αυτά τα πράγματα τα οποία δεν πρέπει να πάρεις μαζί σου προτού φύγεις. Θα γλιτώσεις και χώρο και δε θα έχεις να τακτοποιείς πολλά πράγματα μόλις επιστρέψεις.
  • Πολλά παπούτσια. Ναι ξέρουμε ότι θέλεις να πάρεις μαζί σου όλη την παπουτσοθήκη. Αυτό φυσικά είναι αδύνατον! Πάρε 2-3 ζευγάρια μεταξύ αυτών, πλατφόρμες και sneakers.
  • Προιόντα περιποίησης. Αντιηλιακά προιόντα να πάρεις και τα υπόλοιπα, serum, ορούς, λοσιόν, άφησέ τα για το μόλις επιστρέψεις. Διακοπές πας για να χαλαρώσεις.
  • Βιβλία. Εντάξει μπορείς να πάρεις 1-2 μαζί σου, αλλά προς Θεού όχι όλη τη βιβλιοθήκη. Απόλαυσε το μπάνιο και τον ήλιο όσο μπορείς.
  • Ταξιδιωτικός οδηγός. Μπες και δες πριν φύγεις ό,τι θέλεις, σημείωσέ τα στο κινητό σου ή σε ένα χαρτί και φύγε από το σπίτι! Οι εξωτικές παραλίες σε περιμένουν.