GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ανακοίνωσε Μπρίτο η Ξάνθη

Ο Αρμίντο Ροντρίγκες Μέντες Φουρτάδο ή Μπρίτο όπως είναι ευρύτερα γνωστός θα φοράει φέτος τη φανέλα της Ξάνθης σύμφωνα με ανακοίνωση της...

Ο Αρμίντο Ροντρίγκες Μέντες Φουρτάδο ή Μπρίτο όπως είναι ευρύτερα γνωστός θα φοράει φέτος τη φανέλα της Ξάνθης σύμφωνα με ανακοίνωση της Xanthi FC.
Ο 29χρονος Πορτογάλος (διεθνής με την εθνική Πράσινου Ακρωτηρίου, γεννημένος στις 16 Νοεμβρίου 1987) εξτρέμ βρέθηκε σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα της Θράκης και έτσι αποτελεί πλέον μια ακόμη προσθήκη της για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.
Ο Μπρίτο (έχει ύψος 1.78), ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπαρεϊρένσε και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Λαγκόα, Σερτανένσε, Τορεένσε, Ζιλ Βισέντε, Μποαβίστα, Ρεκ ντο Λιμπόλο (Αγκόλα), ενώ κατά την περυσινή αγωνιστική σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Μαρίτιμο στην Primeira Liga (η ομάδα του τερμάτισε 6η).
Ο ίδιος μάλιστα προέρχεται από γεμάτη σεζόν, αφού κατέγραψε 24 συμμετοχές συνολικά. Ο 29χρονος Πορτογάλος είχε 23 συμμετοχές με τη Μαρίτιμο την περυσινή σεζόν, ενώ κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ταχύτητα και η διεισδυτικότητά του από τα πλάγια.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Xanthi FC αναφέρει τα ακόλουθα: «Η Xanthi FC ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Armindo Rodrigues Mendes Furtado».