GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εσύ κάνεις αυτά τα λάθη πριν βγεις ραντεβού;

Εμείς οι γυναίκες όταν γνωρίζουμε κάποιον με τον οποίο είμαστε ενθουσιασμένες και μας ζητάει να βγούμε ραντεβού, πέφτουμε συχνά σε κάπο...

Εμείς οι γυναίκες όταν γνωρίζουμε κάποιον με τον οποίο είμαστε ενθουσιασμένες και μας ζητάει να βγούμε ραντεβού, πέφτουμε συχνά σε κάποια λάθη. Είναι τα 3 συχνότερα κι εμείς σου τα παρουσιάζουμε για να τα αποφύγεις!
Δεν είσαι προσεκτική με την προσωπική σου υγιεινή
Είναι καλοκαίρι, ιδρώνεις συνέχεια λόγω ζέστης και είσαι με ένα αποσμητικό στο χέρι. Πρέπει να προσέξεις πολύ πριν βγεις ραντεβού γιατί μια τέτοια κατάσταση δηλώνει υποσυνείδητα πως είσαι ένα άτομο που δεν διαθέτεις χρόνο/ ενέργεια ή την απαραίτητη προσπάθεια ωστέ να αισθάνεσαι πάντα καθαρή και όμορφη. Φρόντισε να μυρίζεις υπέροχα και να έχεις κάνει ένα ντους πριν βγεις μαζί του.

Μιλάς μονάχα για τον εαυτό σου
Στην προσπάθειά σου να είσαι άνετη, μιλάς συνέχεια για τον εαυτό σου χωρίς να υπολογίζεις ότι έχεις απέναντι έναν άνθρωπο που δεν σε ξέρει και μπορεί εύκολα να σε παρεξηγήσει. Οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται μονάχα για τις δικές τους ανάγκες και επιθυμίες είναι ανίκανοι να δημιουργήσουν υγιείς σχέσεις, με προοπτικές ανάπτυξεις.
Πάντα ψάχνεις τα αρνητικά στοιχεία του άλλου
Είσαι κι εσύ από αυτές που ψάχνουν να βρουν το αρνητικό του άλλου για να το επισημάνεις και να του κάνεις παρατήρηση; Ό,τι κι αν έχεις ζήσει, η συμπεριφορά σου σε ένα καινούργιο φλερτ καθορίζει κατά ένα μεγάλο μέρος το αποτέλεσμα. Γι αυτό αφέσου και ζήσε την στιγμή κάνοντας μόνο θετικές σκέψεις.