GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Βλέπει τηλεόραση και η πομόνα. Πληρώνει ΕΡΤ

Την πλάκα της ζωής του έπαθε αγρότης από την Κομοτηνή όταν πήρε τον λογαριασμό της ΔΕΗ για την πομόνα, (τον μικρό οικίσκο που στεγάζει τ...

Την πλάκα της ζωής του έπαθε αγρότης από την Κομοτηνή όταν πήρε τον λογαριασμό της ΔΕΗ για την πομόνα, (τον μικρό οικίσκο που στεγάζει την αντλία που τραβάει νερό για ποτίσει τα χωράφια του) και είδε ότι πλήρωνε 24 και κάτι ψιλά ευρώ για … ΕΡΤ.
Τώρα βέβαια αυτό σηκώνει πολύ κουβέντα αλλά το σίγουρο είναι ότι οι πολίτες που χρυσοπληρώνουν την ΕΡΤ δεν την βλέπουν την βλέπει η πομόνα;
Άντε τώρα να βρεις άκρη με αυτό το κράτος που στην κυριολεξία έχει μετατραπεί σε ληστής.
Πληρώνει ΕΡΤ και η πομόνα! Σε αγροτικό τιμολόγιο της ΔΕΗ που εκδίδεται για τη λειτουργία αρδευτικής πομόνας επιβλήθηκε το τέλος 24,16 υπέρ ΕΡΤ. Όταν η συμπολίτισσά μας πήρε τον τελευταίο εκκαθαριστικό στα χέρια της δεν πίστευε στα μάτια της.

Μέχρι τώρα όπως λέει στον ΧΡΟΝΟ ο συμπολίτης μας δεν κοίταζε τον λογαριασμό που του ερχόταν στην αρδευτική πομόνα και αναρωτιέται πόσα χρόνια πληρώνει την ΕΡΤ για να την … βλέπουν τα χωράφια.
Καλό είναι οι αγρότες να κοιτάξουν προσεκτικά τους λογαριασμούς τους μήπως μέσα μαζί με την ΕΡΤ πληρώνουν την κατασκευή του περίφημου ανδριάντα για τους νεκρούς της αντίστασης.