GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης: Πότε μπορεί να γίνει επικίνδυνο;

Όταν μία γυναίκα είναι έγκυος είναι λογικό ότι οι ορμόνες της κάνουν πάρτι στον οργανισμό της. Υπάρχουν πολλοί μύθοι και αλήθειες γύρω α...

Όταν μία γυναίκα είναι έγκυος είναι λογικό ότι οι ορμόνες της κάνουν πάρτι στον οργανισμό της. Υπάρχουν πολλοί μύθοι και αλήθειες γύρω από αυτό το θέμα.
Ένα από τα πράγματα που λεγόταν παλαιότερα είναι ότι το σεξ στην εγκυμοσύνη είναι επικίνδυνο. Τίποτα δεν είναι απόλυτο και φυσικά όλα εξαρτώνται από την εγκυμοσύνη της κάθε γυναίκας. Εμείς απευθυνθήκαμε σε ειδικούς προκειμένου να μας πουν πότε το σεξ είναι επικίνδυνο.
  • Αν ο σύντροφός σας επιθυμεί να σας κάνει στοματικό σεξ θα πρέπει να είναι ιδιαιτέρως προσεχτικός. Ο λόγος; Αν φυσήξει αέρα στον κόλπο σας μπορεί να προκληθεί εμβολή από αέρα. Είναι κάτι σπάνιο, ωστόσο υπάρχει κι αυτή η πιθανότητα.
    • Αποφύγετε ελεύθερο σεξ με τον σύντροφό σας αν δεν είστε 100% σίγουρη ότι είναι πιστός. Ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα είναι πιθανό να προκαλέσει αρκετές βλάβες, τόσο στο μωρό όσο και σε σας την ίδια.
Σε περίπτωση που ο γιατρός που σας παρακολουθεί εντοπίσει κάποιες επιπλοκές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, είναι εκείνος που θα σας πει να διακόψετε τις σεξουαλικές επαφές κι είστε υποχρεωμένες να το κάνετε.