GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνάντηση Σταύρου Μπένου με τον Δήμαρχο Ξάνθης

Συνάντηση Σταύρου Μπένου με τον Δήμαρχο Ξάνθης Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος είχε συνάντηση στο Δημαρχείο, την Πέμπτη ...


Συνάντηση Σταύρου Μπένου με τον Δήμαρχο Ξάνθης


Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος είχε συνάντηση στο Δημαρχείο, την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017, με τον Πρόεδρο του «ΔΙΑΖΩΜΑ» κ. Σταύρο Μπένο και τους συνεργάτες του.
Η συζήτηση περιστράφηκε στο πρόγραμμα που αφορά τη διαδρομή της Αρχαίας Εγνατίας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη «Via Egnatia»,  το οποίο είναι σε εξέλιξη. Οι συνέργειες των Δήμων και η συμμετοχή τους σε ενέργειες και δράσεις που θα εξειδικευτούν το επόμενο διάστημα, είναι προϋπόθεση για να αναδειχθεί ο τοπικός πολιτισμικός πλούτος και συμβάλλουν στην ανάπτυξη του τουρισμού και της τοπικής οικονομίας.
Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Δημαρχόπουλος αναφέρθηκε στο πλούσιο πολιτισμικό απόθεμα της περιοχής του Δήμου Ξάνθης, το οποίο δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την υλοποίηση της πολιτιστικής και περιβαλλοντικής διαδρομής της Αρχαίας Εγνατίας Οδού. Επισήμανε τέλος τον καθοριστικό ρόλο του τουριστικού και πολιτιστικού τομέα  για την ανάπτυξη της περιοχής.