GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συνέδριο δημοτικών ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ για συχνότητες και άλλα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Το Σάββατο 8 Ιουλίου πραγματοποιείται  στις εγκαταστάσεις του «Αθήνα 984» στην Τεχνόπολη,  το 2 ο  συνέδριο των Δημοτικώ...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Σάββατο 8 Ιουλίου πραγματοποιείται  στις εγκαταστάσεις του «Αθήνα 984» στην Τεχνόπολη,  το 2ο συνέδριο των Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας
Στο συνέδριο θα συμμετέχουν σύνεδροι από 15 Δημοτικά ΜΜΕ και  θα συγκροτηθεί επίσημα, ηΈνωση Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ Ελλάδας με στόχο την πιο συγκροτημένη αντιμετώπιση των θεμάτων και προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα Δημοτικά ΜΜΕ, την καλύτερη συνεργασία μεταξύ τους για την ανάδειξη της τοπικής δημοσιότητας και του ιδιαίτερου ρόλου που παίζουν στην ενημέρωση των δημοτών.
Το συνέδριο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα και στήριξη της ΚΕΔΕ, ενώ την ευθύνη της διοργάνωσης έχει ο «Αθήνα 9.84», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τα 30 χρόνια από την ίδρυσή του, με τη συμβολή του «Επικοινωνία fm» και την αρωγή του «Καναλιού 1» του Πειραιά, που επίσης γιορτάζει τα 30 χρόνια παρουσίας του.
Βασικά θέματα του Συνεδρίου είναι:
  1. Η έγκριση του Καταστατικού της Ένωσης και εκλογή Διοικούσας Επιτροπής
  2. Το θέμα των Ραδιοφωνικών συχνοτήτων εν όψει του νομοσχεδίου που ετοιμάζει το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής
  3. Τα Πνευματικά Δικαιώματα και οι σχέσεις με τους αντίστοιχους φορείς
  4. Η συνεργασία μεταξύ των Δημοτικών Ραδιοτηλεοπτικών Σταθμών
Στο συνέδριο έχουν προσκληθεί και θα παραβρεθούν, εκπρόσωπος του Υπουργείου Εσωτερικών, ο ΓΓ Ψηφιακής Πολιτικής Λευτέρης Κρέτσος,  ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης,  οι δήμαρχοι της Αθήνας Γιώργος Καμίνης, του Πειραιά, Γιάννης Μώραλης. Του Ν. Ηρακλείου Νίκος Μπάμπαλος., εκπρόσωποι της ΑΕΠΙ, «Αυτοδιαχείρηση», GEA, καθώς και εκπρόσωποι των Συνδικαλιστικών οργανώσεων δημοσιογράφων και Τεχνικών.

Πηγή: http://www.typologies.gr