GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μπατάκ Σαμπάν επικεφαλής της παράταξης «ΣΥΜΕΤΕΧΩ»

ΝΕΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ; ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΓΙΟΣ; Με… Επικεφαλής τον πλειοψηφών σύμβουλό της δημοτικής ...

ΝΕΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΑΝΘΗΣ; ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΓΙΟΣ;

Με… Επικεφαλής τον πλειοψηφών σύμβουλό της δημοτικής παράταξης ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ, με πρώην επικεφαλής τον Δ. Μπένη, ο οποίος ναι μεν παραιτήθηκε αλλά είπε ότι θα επανέλθει, αλλά κανένας δεν γνωρίζει αν η οικογένεια Μπαντάκ, δεν θα μετατρέψει στις επόμενες εκλογές, σε μία καθαρά μειονοτική παράταξη, για να πραγματοποιηθεί το όνειρο του πατέρα να «πάρει» τον δήμο. Άρα,  μάλλον ο Δ. Μπένης δεν χωρά με την επιστροφή του. Σαφώς και δεν γνωρίζουμε αν υπάρχουν μυστικές συμφωνίες μεταξύ των δύο ανδρών όμως όλα «παίζονται».
Τελικά ο  Σιαμπάν Μπαντάκ, συνεχίζει την παράταξη «Συμμετέχω», αφού δεν έγινε ούτε το… 2-2 ανάμεσα στον πρώτο  Στέλιο Γουναρίδη και Γιάννη Τσεγγελίδη ο οποίος  κατά την άτυπη χθεσινή «ψηφοφορία» των τεσσάρων, προτίμησε το «λευκό». Έτσι επικράτησε ο πλειοψηφών, με την στήριξη του νέου Δημοτικού Συμβούλου Μπεκήρ Ογλού Σουά.
Κανένας πλέον δεν μπορεί να προβλέψει αν ο Γ. Τσεγγελίδης – ο οποίος έτσι και αλλιώς λειτουργούσε, κατά δήλωση Μπένη ανεξάρτητα- και ο Σ. Γούναρίδης αν θα μείνουν στην παράταξη ή θα ανεξαρτητοποιηθούν.