GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κορίτσια το βρήκαμε: Αυτή είναι η ιδανική αναλογία μέσης-γοφών!

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι το πρότυπο των νέων κοριτσιών που προσπαθούν να κάνουν “θανατηφόρες” καμπύλες. Η λεπτή μέση και οι ζουμεροί γοφο...

Η Κιμ Καρντάσιαν είναι το πρότυπο των νέων κοριτσιών που προσπαθούν να κάνουν “θανατηφόρες” καμπύλες.
Η λεπτή μέση και οι ζουμεροί γοφοί είναι αλήθεια ότι τραβάνε όλα τα αντρικά βλέμματα.  Αλήθεια έχετε σκεφθεί ποια είναι η τέλεια αναλογία μέσης-γοφών;
Αν όχι, για εσάς σκέφθηκαν επιστήμονες από τη Νέα Ζηλανδία. Η ομάδα των επιστημόνων αποφάσισε να μελετήσει ποια ακριβώς είναι εκείνα τα στοιχεία που κάνουν μια γυναίκα ελκυστική, στο ανδρικό κοινό.
 Επικεφαλής της ομάδας, ήταν ο καθηγητής Barnaby Dixson, ο οποίος μαζί με τους συνεργάτες του παρουσίασαν στον κοινό των συμμετεχόντων διάφορες φωτογραφίες με πολλαπλές εκδοχές του σώματος της ίδιας γυναίκας, οι οποίες τροποποιήθηκαν με βάση την τεχνολογία.
Ποια ήταν τα συμπεράσματα; Η πλειοψηφία των αρσενικών, εστίασε στο στήθος της γυναίκας! Εκείνο που κέντρισε το ενδιαφέρον ωστόσο ήταν η αναλογία μέσης γοφών. Ποια είναι η ιδανική;Για την ακρίβεια, μια αναλογία μέσης- γοφών στο 0,7, δηλαδή όταν η γυναικεία μέση είναι κατά 70% μικρότερη από την περιφέρεια των γοφών, αποτελεί την «ιδανική» στα αντρικά μάτια. Για παράδειγμα, τέτοιους σωματότυπους έχουν η Jessica Alba και Alessandra Ambrosio, αλλά και η Marilyn Monroe.