GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Ν. Κιατίπης. Ενδεχόμενο διαγραφής Μίχογλου από την ΝΟΔΕ

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης και αντιδήμαρχος Τοπείρου Ν. Κιατίπης ανεξαρτητοποιήθηκε και δεν ανήκε...

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ξάνθης και αντιδήμαρχος Τοπείρου Ν. Κιατίπης ανεξαρτητοποιήθηκε και δεν ανήκει πλέον στην δύναμη της παράταξης του Θ. Μίχογλου. Η σεμνότητα του Ν. Κιατίπη δεν αφήνει διαρροές για τους ακριβείς λόγους και αιτίες της αυτοαπομάκρυνσης του από την διοίκηση του Δήμου Τοπείρου, δείγμα ότι Θ. Μίχογλου πάει για αυτογκόλ, διώχνοντας με την συμπεριφορά του,  στελέχη τα οποία συσπείρωσαν τους ψηφοφόρους στην παράταξη του. Εκτός αν δεν χρειάζεται στελέχη από το Χριστιανικό κομμάτι των ψηφοφόρων του Δήμου Τοπείρου.
Όπως μαθαίνουμε είναι πολλοί οι συνδημότες του Ν. Κετύπη που του λένε στις επόμενες δημοτικές εκλογές να τραβήξει μπροστά.
Είναι βέβαιο ότι με το χαμηλό προφίλ, τις στηρίξεις που έχει στον χώρο της ΝΔ, η οποία όπως πληροφορούμεθα έχει θέμα με τον νυν δήμαρχο Θ. Μίχογλου σχετικά με την τελευταία του συμπεριφορά νομιμοποίησης του ψευτομουφτη, την εργατικότητα και τιμιότητα που διακρίνει τον Ν. Κιατίπη,  άλλωστε όλοι θυμόμαστε τους συνδικαλιστικούς του αγώνες στην πρώην Συνεταιριστική και μετέπειτα ιδιωτική γαλακτοβιομηχανία της Ξάνθης, όπου η συμπεριφορά του ως συνδικαλιστή την δύσκολη εκείνη  χρονική περίοδο της μετάβασης της γαλακτοβιομηχανίας από συναιτεριστική σε ιδιωτική, ο Ν. Κιατίπης συμπεριφέρθηκε πολύ έντιμα απέναντι στους συναδέλφους του και αγωνίστηκε ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι μπορούσε να «βολευτεί», πράγμα που δεν έκανε και ακολούθησε τον δύσκολο δρόμο του αγώνα και όλοι θυμούνται το «πριόνισμα», τουλάχιστον τον πρώτο καιρό, από το ΠΑΜΕ Ξάνθης. Ο Ν. Κιατίπης προσπαθούσε να διασφαλίσει το μεροκάματο των συναδέλφων του, ενώ το ΠΑΜΕ έλεγε να μην πουληθεί η ήδη πουλημένη σε ιδιώτες εταιρεία.
Αυτά είναι δείγματα της εντιμότητας του Ν. Κετύπη όπου ορθώς, κατά την ταπεινή μας γνώμη, ανεξαρτητοποιήθηκε.
Οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης του από την παράταξη Μίχογλου είναι αυτοί που αφήνουν άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του να ακουστούν αλλά όλοι γνωρίζουν ότι τα αίτια είναι βαθύτερα.
Όπως αναφέρουν στενοί του συνεργάτες του  οι λόγοι της ανεξαρτητοποίησης είναι κυρίως κακή άσκηση της διοίκησης από την πλευρά του Θ. Μίχογλου, η έλλειψη οράματος και η κακή συμπεριφορά του δημάρχου απέναντι στο κόμμα που τον ανέδειξε.
Όπως μας λένε οι πληροφορίες ο Ν. Κιατίπης δεν επιθυμεί να δοθεί μεγαλύτερη διάσταση στο θέμα και ότι ο ίδιος θα μιλήσει όταν «καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός».
Ρωτήσαμε στενούς συνεργάτες του Ν. Κιατίπη στην ΝΟΔΕ αν υπάρχει το ενδεχόμενο να διαγράψει τον Θ. Μίχογλου από το κομματικό όργανο του νομού, στο οποίο αυτοδίκαια συμμετέχει ως δήμαρχος, η απάντηση ήταν μάλλον σιβυλλική. «Ο καιρός θα δείξει».