GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έμαθαν ότι «παιρνόμαστε» και πλάκωσαν κι οι γύφτοι

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς εννοεί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη όταν λέει ότι στην Αθήνα δεν υπάρχουν άβατα και ότι η Ελλάδα είναι γενι...

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς εννοεί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη όταν λέει ότι στην Αθήνα δεν υπάρχουν άβατα και ότι η Ελλάδα είναι γενικώς μία ασφαλή χώρα συνεπικουρούμενος από διάφορα άλλα τσουτσέκια του «προοδευτικού» χώρου ότι οι μετανάστες είναι άνθρωποι του Θεού και θα πρέπει οι Έλληνες να τους αποδεχτούν. Να συμφωνήσει μαζί τους ο καθένας διότι όλοι άνθρωποι του Θεού είναι και θα πρέπει όλοι να συνδράμομε όταν υπάρχει ανάγκη, όμως αυτό το παραμύθι που αναπαραγάγουν λόγω της ανικανότητας τους να προστατεύσουν την Χώρα, κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσει γιατί αποδεικνύεται από τα Δελτία Τύπου της Αστυνομίας ότι η εγκληματικότητα από τότε που η Χώρα έγινε ξέφραγο αμπέλι, έπιασε κόκκινο, όπως στην προκειμένη περίπτωση ο «ταλαιπωρημένος» μετανάστης … άκουσον άκουσον από την … Μαυριτανία –καταλαβαίνει δηλαδή κάποιος ότι έμαθαν όλοι ότι … «παιρνόμαστε» και πλάκωσαν κι οι γύφτοι – ο οποίος ταλαιπωρημένος μετανάστης, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της αστυνομίας έκλεψε από αυτοκίνητο στην Αλεξανδρούπολη πορτοφόλι με 1300 ευρώ.

Α.Π.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΙΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΣΙΑ.


Συνελήφθη 43χρονος υπήκοος Μαυριτανίας κατηγορούμενος για κλοπή πορτοφολιού από το εσωτερικό οχήματος στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθη χθες (4-7-2017) το πρωί, στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς τις Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 43χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Μαυριτανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Ειδικότερα, χθες το πρωί, ο δράστης αφαίρεσε από το εσωτερικό σταθμευμένου και ανασφάλιστου οχήματος, ένα πορτοφόλι, το οποίο περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.380 ευρώ, πλην όμως η πράξη του έγινε αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη του.

Μετά από σχετική καταγγελία του συμβάντος στο τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, οι ειδοποιηθέντες αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες και αναζητήσεις, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν άμεσα τον 43χρονο και να τον συλλάβουν.

Στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το αφαιρεθέν χρηματικό ποσό το οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.