GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Αρχηγός των «6»ο Μ. Φανουράκης;

Μετά την αποχώρηση του Θ. Ξυνίδη και του Η. Βασιλούδη άνοιξε ο  δρόμος στην Δημοτική Παράταξη της Ξάνθης,  Κοινωνία Δημοτών για τρία στ...

Μετά την αποχώρηση του Θ. Ξυνίδη και του Η. Βασιλούδη άνοιξε ο  δρόμος στην Δημοτική Παράταξη της Ξάνθης,  Κοινωνία Δημοτών για τρία στελέχη.
Στην θέση του Θ. Ξυνίδη προσωρινός αρχηγός μέχρι και τις εκλογές θα είναι ο Μ. Φανουράκης και φυσικά στην θέση των αποχωρούντων συμβούλων η κ. Χαριτωνίδου και ο κ. Ρεκάρης.
Με αυτόν τον τρόπο η μείζονα αντιπολίτευση του δήμου Ξάνθης, θα απαρτίζεται καθαρά από νέους ανθρώπους οι οποίοι προφανώς θα δώσουν το στίγμα τους.
Όσο για τον Μ. Φανουράκη έχει δώσει δείγμα της αντιπολιτευτικής του τακτικής απέναντι στην παράταξη του Χ. Δημαρχόπουλου.
Στις συζητήσεις του ήδη ο Μ. Φανουράκης παρουσιάζεται να έχει συναίσθηση των ευθυνών του απέναντι στην παράταξη που ίδρυσε ο Χ. Πούλιος αλλά και απέναντι στους Ξανθιώτες καταγράφοντας όλα τα παράπονα των συνδημοτών.
Παρ όλο που δεν καταφέραμε από τις κουβέντες του Μ. Φανουράκη να καταγράψουμε αν ο Θ. Ξυνίδης θα είναι πίσω από την παράταξη, αυτό που μας είπε σε σχετική ερώτηση που του κάναμε ήταν ότι τον κάλεσε ο επικεφαλής και του είπε ότι αποχωρεί για προσωπικούς λόγους, χωρίς ο νέος  αρχηγός της παράταξης να δώσει περισσότερα στοιχεία.
Κανένας βέβαια δεν γνωρίζει αν θα μπει σε ψηφοφορία το θέμα του νέου αρχηγού της παράταξης ή θα συνεχίσει ο Μ. Φανουράκης μέχρι της εκλογές να ηγείται της παράταξης.