GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Κάνναβη, ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια, στο σπίτι 50χρονου στην Καβάλα.

Κάνναβη, ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια, στο σπίτι 50χρονου στην Καβάλα Χειροπέδες για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες σ...

Κάνναβη, ηρωίνη και ναρκωτικά χάπια, στο σπίτι 50χρονου στην Καβάλα
Χειροπέδες για διακίνηση ναρκωτικών, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος άλλων δύο ανδρών

Συνελήφθη στις 4-7-2017 το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 50χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει επίσης έναν 33χρονο υπήκοο Αλβανίας και έναν 42χρονο ημεδαπό, οι οποίοι κατηγορούνται για το ίδιο αδίκημα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο κατάλληλης αξιοποίησης πληροφοριών και αστυνομικών ερευνών, συνελήφθη ο 50χρονος, διότι βρέθηκαν στην οικία του και κατασχέθηκαν:
  • 13 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 460,2 γραμμαρίων
  • 2 νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη, συνολικού βάρους 30 γραμμαρίων
  • 162 ναρκωτικά δισκία
  • 1 ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 50χρονος προμηθεύτηκε, έναντι χρηματικής αμοιβής, από τον 33χρονο, την παραπάνω ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Επίσης προέκυψε ότι ο 42χρονος είχε εναποθέσει στην οικία του 50χρονου, την παραπάνω ποσότητα ηρωίνης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας.