GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αυτά είναι τα 4 φορέματα που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

Κάθε γυναίκα που αισθάνεται σέξι, θέλει να έχει στην γκαρνταρόμπα της πολλά φορέματα. Αν ωστόσο δεν έχεις την οικονομική άνεση να αγοράζ...

Κάθε γυναίκα που αισθάνεται σέξι, θέλει να έχει στην γκαρνταρόμπα της πολλά φορέματα. Αν ωστόσο δεν έχεις την οικονομική άνεση να αγοράζεις διαφόρων ειδών θα σου παρουσιάσουμε τα 4 είδη φορεμάτων που πρέπει να έχεις οπωσδήποτε στην ντουλάπα σου γιατί θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση.
  • Το little black dress. All time classic και θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε πολλές περιστάσεις. Μπορείς να το συνδυάσεις με γόβες, πέδιλα ακόμη και με μπαλαρίνες αν έχεις το κατάλληλο ύψος.
  • Το maxi φόρεμα ειδικά τώρα το καλοκαίρι θα μπορείς να το φοράς από το πρωί ως το βράδυ ακόμη και στις διακοπές σου. Ταιριάζει στις περισσότερες σιλουέτες αφού ανάλογα με το σχέδιο και το χρώμα, μπορεί να σε κάνει να φαίνεται πιο ψηλή και πιο αδύνατη.
  • Το slip dress. Καλό θα είναι αν έχεις ψωμάκια να το αποφύγεις αφού κολλάει πάνω στο σώμα και διαγράφει. Ταιριάζει περισσότερο στις ψιλόλιγνες σιλουέτες.
  • Το coctail φόρεμα είναι δροσερό, σου χαρίζει ένα girly look και μπορείς να το φορέσεις από μία βάφτιση ή γάμο μέχρι και σε βραδινή σου έξοδο.