GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Στα χέρια της Αστυνομίας 45χρονος Αλβανός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες

Στα χέρια της Αστυνομίας 45χρονος Αλβανός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες Συνελήφθη στις 4-7-2017 το...

Στα χέρια της Αστυνομίας 45χρονος Αλβανός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας μη νόμιμους μετανάστες
Συνελήφθη στις 4-7-2017 το βράδυ, στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αλεξανδρούπολης, 45χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Ιράν και Ιράκ.
Αναλυτικότερα, στον κόμβο Κίρκης της Εγνατίας Οδού, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 45χρονο, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
Τελικά, λίγο πριν τον κόμβο της Μέστης, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα, ενώ σε έλεγχο που πραγματοποίησαν στο εσωτερικό του, εντόπισαν στο χώρο των αποσκευών, δύο (2) μη νόμιμους μετανάστες, τους οποίους μετέφερε, παράνομα, στην ενδοχώρα, ο 45χρονος.

Κατασχέθηκαν το παραπάνω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης.