GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Με 2 θέματα συνεδριάζει την Παρασκευή, η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Τοπείρου

Με 2 θέματα συνεδριάζει την Παρασκευή, η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Τοπείρου Σε  τακτική  δημόσια συνεδρίαση συνέρχεται η Οικονομική Επι...


Με 2 θέματα συνεδριάζει την Παρασκευή, η Οικονομική Επιτροπή Δήμου Τοπείρου


Σε τακτική δημόσια συνεδρίαση συνέρχεται η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τοπείρου, που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στον οικισμό Εύλαλο, ημέρα Παρασκευή στις 14 Ιουλίου 2017 και ώρα 11:00 π.μ. για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα:
  ΘΕΜΑ 1ο: Εξουσιοδότηση του Δικηγόρου Ξάνθης Παύλο Καραβέλη του Νικολάου, με αριθμό μητρώου Δ.Σ. Ξάνθης -77-, κάτοικο Ξάνθης (Τσιμισκή 22), νομικό σύμβουλο του Δήμου Τοπείρου, όπως: α) καταθέσει προτάσεις και προσθήκη – αντίκρουση κατά των προτάσεων του αντιδίκου ενώπιον του Ειρηνοδικείου Ξάνθης (Τακτική Διαδικασία) και κάθε άλλου αρμοδίου Δικαστηρίου για την συζήτηση της από 3-4-2017 (αριθμός και ημερομηνία κατάθεσης: 104/10-4-2017) αγωγής του Φικρέτ Χουσείν Ολγού του Χουσεϊν και της Σαμπριέ, κατοίκου Π. Ολβίου Ν. Ξάνθης, κατά του Δήμου Τοπείρου, επί τω τέλει όπως απορριφθεί καθ΄ ολοκληρίαν η ως άνω αγωγή και να καταδικασθεί ο ενάγων στην δικαστική δαπάνη του Δήμου Τοπείρου, β) προτείνει και αντικρούσει ενστάσεις, αντενστάσεις και ισχυρισμούς και γ) παραστεί και εκπροσωπήσει τον Δήμο Τοπείρου κατά την συζήτηση της πιο πάνω αγωγής όποτε αυτή ορισθεί ή σε οποιαδήποτε επανάληψη συζήτησης ή εξέταση μαρτύρων ορισθεί. Με την παρούσα επίσης δηλώνεται ότι εγκρίνεται κάθε άλλη διαδικαστική πράξη, κύρια ή παρεπόμενη, την οποία διενήργησε και θα διενεργήσει ο πιο πάνω εξουσιοδοτούμενος Δικηγόρος βάσει του άρθρου 97 Κ.Πολ.Δ., και αφορά στην αντίκρουση της πιο πάνω αγωγής.
  ΘΕΜΑ 2ο: Εξουσιοδότηση του Δικηγόρου Ξάνθης Παύλο Καραβέλη του Νικολάου, με αριθμό μητρώου Δ.Σ. Ξάνθης -77-, κάτοικο Ξάνθης (Τσιμισκή 22), νομικό σύμβουλο του Δήμου Τοπείρου, όπως: α) καταθέσει προτάσεις και προσθήκη – αντίκρουση κατά των προτάσεων του αντιδίκου ενώπιον του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης (Τακτική Διαδικασία) και κάθε άλλου αρμοδίου Δικαστηρίου για την συζήτηση της από 20-4-2017 (έκθεση κατάθεσης δικογράφου αγωγής, αριθμός Μ.Τ. 37/20-4-2017) αγωγής του Παναγιώτη Ελευθεριάδη του Λεοντίου και της Αναστασίας, κατοίκου Μαγικού Ν. Ξάνθης, κατά του Δήμου Τοπείρου, επί τω τέλει όπως απορριφθεί καθ΄ ολοκληρίαν η ως άνω αγωγή και να καταδικασθεί ο ενάγων στην δικαστική δαπάνη του Δήμου Τοπείρου, β) προτείνει και αντικρούσει ενστάσεις, αντενστάσεις και ισχυρισμούς και γ) παραστεί και εκπροσωπήσει τον Δήμο Τοπείρου κατά την συζήτηση της πιο πάνω αγωγής όποτε αυτή ορισθεί ή σε οποιαδήποτε επανάληψη συζήτησης ή εξέταση μαρτύρων ορισθεί. Με την παρούσα επίσης δηλώνεται ότι εγκρίνεται κάθε άλλη διαδικαστική πράξη, κύρια ή παρεπόμενη, την οποία διενήργησε και θα διενεργήσει ο πιο πάνω εξουσιοδοτούμενος Δικηγόρος βάσει του άρθρου 97 Κ.Πολ.Δ., και αφορά στην αντίκρουση της πιο πάνω αγωγής.