GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Δύο διακρίσεις στον Δήμο Ξάνθης για την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2016

Δύο διακρίσεις στον Δήμο Ξάνθης για την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2016» Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας γνωστοποίησε ό...


Δύο διακρίσεις στον Δήμο Ξάνθης για την «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2016»


Το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας γνωστοποίησε ότι ο Δήμος Ξάνθης ισοβάθμησε στην 1η θέση μαζί με τους Δήμους Δράμας και Κοζάνης για τη διοργάνωση της «Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2016» ανάμεσα σε 86 συμμετοχές ελληνικών Δήμων, σύμφωνα με αξιολόγηση από την αρμόδια υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Γενικής Γραμματείας. Για φέτος έχει επιλεγεί ο Δήμος Δράμας προκειμένου να λειτουργήσει ως το Κέντρο των δράσεων για την Ελλάδα.
Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από τη Δ/νση Προγραμματισμού του Δήμου Ξάνθης το χρονικό διάστημα 16-22 Σεπτεμβρίου 2016 με τη συμμετοχή πολλών φορέων, συλλόγων, εθελοντών και Δημοτικών Σχολείων με σκοπό την προώθηση της βιώσιμης αστικής κινητικότητας.
Παράλληλα, ο Δήμος Ξάνθης διακρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Γενική Γραμματεία για τις καινοτόμες και βέλτιστες πρακτικές που αναδείχθηκαν μέσω των δράσεων του στον τομέα «Excellent Media Work» μεταξύ των ευρωπαϊκών Δήμων που συμμετείχαν.
Ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους τους φορείς, συλλόγους, εθελοντές και σχολεία που συμμετείχαν ενεργά στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2016», οι οποίοι έδωσαν στην Ξάνθη τη δυνατότητα να διακριθεί μεταξύ των πόλεων με τις πιο καινοτόμες, πρωτότυπες βέλτιστες πρακτικές που αναδείχθηκαν μέσω των δράσεων τους.