GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



TSUXTERA

Παιδεία υγεία τα πρώτα θύματα του ΣΥΡΙΖΑ Μαζικές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών ζητούν οι δάσκαλοι στην ειδική αγωγή και δεν ξέρω ποιο Υπου...

Παιδεία υγεία τα πρώτα θύματα του ΣΥΡΙΖΑ

Μαζικές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών ζητούν οι δάσκαλοι στην ειδική αγωγή και δεν ξέρω ποιο Υπουργείο Παιδείας θα τους ακούσει και γιατί. Εδώ

κόβουν από τα Νοσοκομεία τα αναλώσιμα υλικά την εκπαίδευση θα αφήσουν;

***

Να συγχαρούμε τους κινηματογράφους ODEON στην Ξάνθη και ιδιαίτερα τον διευθυντή Στέργιο Παυλίδη ο οποίος, όποια κοινωνική εκδήλωση του ζητηθεί γίνει στους πανέμορφους χώρους των κινηματογράφων ODEON Ξάνθης, μπαίνει μπροστά.

Ο Στέργιος Παυλίδης, αντιμετωπίζει τις κοινωνικές εκδηλώσεις πάντοτε με ευαισθησία έχοντας σαν πρόσημο τον άνθρωπο.

Φιλοξένησε την εκδήλωση του ΕΕΕΕΚ Ξάνθης και όλοι έχουν να πουν τα καλλίτερα.

Συγχαρητήρια Στέργιο.

***

Όπως μας ενημέρωσε η αστυνομία στα Πομακοχώρια κάποιος μετέτρεψε τον καφενέ του σε καζίνο επιτρέποντας να παίζουν «φρουτάκια».

Πέντε άνθρωποι είναι όλοι κι όλοι στο βουνό, αλλά ο τζόγος, τζόγος. Τι να πει κανείς.

***

Μαζικές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών ζητούν οι δάσκαλοι στην ειδική αγωγή και δεν ξέρω ποιο Υπουργείο Παιδείας θα τους ακούσει και γιατί. Εδώ

Νομιμότητα και Δροσερό πήραν διαζύγιο. Και χθες το βράδυ τα όργανα τους ήταν στην διαπασών στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στους Ξανθιώτες και στην Αστυνομία που κοντολογίς μεταφράζετε «Σας γράφουμε στα π@π@ρι@ μας. Δεν πα να σκοτώνονται στο Μενίδι, εμείς εδώ θα κάνουμε το κέφι μας». Μάλλον θα πρέπει ο Αστυνομικός Διευθυντής να λάβει τα μέτρα του.

***

Να συγχαρούμε και τους κυνηγούς της Ξάνθης οι οποίοι εκτρέφουν και αφήνουν ελεύθερα τα θηράματα τους σε μία προσπάθεια να μην ταράξουν το οικοσύστημα όπου και αυτοί δραστηριοποιούνται. Μπράβο.

***

Την Κυριακή το πρωί καλό θα είναι όσοι εκκλησιάζονται στις εκκλησίες της Ξάνθης να πάνε να εκκλησιαστούνε στις Θέρμες στον Ιερό Ναό Ιερό Ναό Αγίων

Θεοπατόρων Ἰωακείμ καί Ἄννης Θερμῶν και ώρα 07:00-10:30. Έτσι και αλλιώς η μεταφορά είναι δωρεάν αλλά και μετά την δοξολογία είναι τόσο όμορφη η περιοχή που αξίζει ο κόπος να την επισκεφτεί κανείς και να γαληνέψει η ψυχή του.

***

Για να δούμε τι θα δούμε σήμερα. Μουσείο καπνού ακούμε μουσείο δεν βλέπουμε.

***

Πραγματικά αν αυτό που συμβαίνει στο «ιδιωτικό» μειονοτικό γυμνάσιο της Ξάνθης γινόταν σε ένα σοβαρό κράτος, το Διοικητικό του Συμβούλιο θα πήγαινε για «βρούβες». Για να καταλάβετε την διαφορά, αν αυτό που έγινε με τον κ. Χότσικα τον εκπαιδευτικό που κατηγορήθηκε σαν Γκιουλενικός και απολύθηκε, γινόταν σε Χριστιανικό Σχολείο, αυτό το σχολείο θα είχε κλείσει. Την ευαισθησία αυτής της Κυβέρνησης δεν την καταλαβαίνει κανείς. Πώς να μην στέκετε ακόμη αυτό το σχολείο στην θέση του, όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός της Χώρας το επισκέφτηκε νομιμοποιώντας την «περίεργη» λειτουργία του, την στιγμή που στην Θράκη υπάρχουν δεκάδες δημόσια μειονοτικά σχολεία; Αυτό κάτι λέει για την «ευαισθησία» της κυβέρνησης.

Μάλλον πρέπει να πάρουμε ένα κερί και να ψάχνουμε στην Θράκη την ισονομία και ισοπολιτεία.