GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Διδυμότειχο: Ανθρώπινη αλυσίδα… για την αυτονόμηση του Νοσοκομείου

Ένα δυνατό μήνυμα, προς κάθε κατεύθυνση, για την αυτονόμηση του νοσοκομείου, δόθηκε από τους πολίτες, τους συλλόγους και τους φορείς του ...

Ένα δυνατό μήνυμα, προς κάθε κατεύθυνση, για την αυτονόμηση του νοσοκομείου, δόθηκε από τους πολίτες, τους συλλόγους και τους φορείς του Διδυμοτείχου στη μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 14Ιουνίου, απόγευμα έξω από την είσοδο που Νοσοκομείου.

Με πρωτοστάτη τον Μητροπολίτη Δαμασκηνό, Δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων, Συλλόγων και απλοί πολίτες, δημιούργησαν μια φωτισμένη, ανθρώπινη αλυσίδα και περικύκλωσαν το Νοσοκομείο.
Δυο χιλιάδες κόσμου από τον κεντρικό και βόρειο Έβρο έστειλαν την τελευταία προειδοποίηση στο κέντρο των αποφάσεων, να συμπεριλαβει το Διδυμότειχο στην επικείμενη τροπολογία που θα αποσυνδέσει άλλα περιφερειακά νοσοκομεία!

Η αυτονομία και η αναβάθμιση του Νοσοκομείου πρωταρχικός στόχος!
Όχι άλλος εμπαιγμός ήταν τα βασικά συνθήματα!
Όλοι ευελπιστούν το μήνυμα να φτάσει ως την κεντρική εξουσία, που συνεχίζει να κωφεύει χωρίς να δίνει λύση σε ένα τόσο σημαντικό πρόβλημα του ταλαιπωρεί του κατοίκους όλου του βορείου Έβρου, αλλά και να στελεχώσει το νοσοκομείο δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους πολίτες του Έβρου να απολαμβάνουν Ιατρικές υπηρεσίες που του αξίζουν.
Η κινητοποίηση ανήκε στην «Πρωτοβουλία Συλλόγων και φορέων για το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου!»