GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Και μία αφελής ερώτηση. Τι γίνεται με το «πάρκινγκ» των λεωφορείων; Γιατί εγκαταλείπετε η περιοχή

Τι γίνεται με το «πάρκινγκ» των λεωφορείων; Γιατί εγκαταλείπετε η περιοχή; Γεωργίου Κονδύλη. Ένας πανέμορφος δρόμος με πολλά όμορφα πρ...

Τι γίνεται με το «πάρκινγκ» των λεωφορείων; Γιατί εγκαταλείπετε η περιοχή;


Γεωργίου Κονδύλη. Ένας πανέμορφος δρόμος με πολλά όμορφα πράγματα όπως το κλειστό Αθλητικό Κέντρο Φ. Αμοιρίδης, το γήπεδο του τένις πολλά πλατάνια όπου χαίρετε να περπατά κανείς.

Την όμορφη, μαγευτική και αρμονική εικόνα, την χαλάει το μισοτελειωμένο κτίσμα που ακούει στο όνομα πάρκινγκ λεωφορείων.

Στόματα ερμητικά κλεισμένα δεν μιλούν εδώ και δεκαετίες για αυτό το κατασκεύασμα το οποίο υποτίθεται θα φιλοξενούσε τα τουριστικά λεωφορεία τα οποία θα επισκέπτονταν την πόλη μας. Για κάποιον άγνωστο λόγο, το έργο έμεινε στην μέση, άλλο ένα κουφάρι νεκρό, αχρείαστο και με τα λεφτά των πολιτών πεταμένα σε έναν χώρο που έχει μετατραπεί σε χώρο ασχήμιας και συγκέντρωσης ναρκομανών από τις γύρω γειτονιές.

Το ασχημότερο όλων δεν είναι ότι απλά και ίσως για ένα καπρίτσιο, δεν λέμε άλλη κουβέντα γιατί δεν έχουμε στοιχεία και φυσικά δεν πρόκειται να τα βρούμε γιατί υπάρχουν χείλη ερμητικά κλεισμένα, είναι ότι έχουν υποβαθμίσει τον περιβάλλοντα χώρο δυσκολεύοντας την καθημερινότητα των Ξανθιωτών.

Λακκούβες χωματόστρωση και χορτάρια, συνθέτουν ένα τοπίο που σίγουρα δεν θυμίζει έναν δήμο Πρότυπο.