GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Οι εκλεκτοί χορτασμένοι και οι Έλληνες «κοιμισμένοι»

Αλήθεια πότε θα μάθουμε τι ακριβώς υπέγραψαν οι φωστήρες στο μνημόνιο νούμερο 4; Γιατί οι αρχηγοί όλων των παρατάξεων δεν τολμούν μα φέρ...

Αλήθεια πότε θα μάθουμε τι ακριβώς υπέγραψαν οι φωστήρες στο μνημόνιο νούμερο 4; Γιατί οι αρχηγοί όλων των παρατάξεων δεν τολμούν μα φέρουν το θέμα στην Βουλή και να εξηγηθεί λέξη την λέξη από τους φωστήρες της Ελληνικής Κυβέρνησης και να μάθουμε και εμείς επιτέλους τι «κουπί» θα τραβήξουμε τα επόμενα 60-99 χρόνια; Γιατί έτσι  αποφάσισαν  οι νταβατζίδες και οι «προστάτες», μου λέει φίλος που παρακολουθεί τα οικονομικά τεκταινόμενα.
Κάποιοι στην Ευρώπη, συνεχίζει ο φίλος, τάχα μου φοβούνται λέει των ξεσηκωμό του λαού.
Όμως, συνεχίζει ο φίλος, για τον λαό οι «προστάτες» μας, όπως δείχνουν τα πράγματα, για να μένει κοιμισμένος και να μην στήνει κρεμάλες, έχουν ετοιμάσει το σύστημα για όλα τα γούστα και όλες τις επιθυμίες. Μητσοτάκης, Φώφη, Ποτάμις, ΧΑ και πάει λέγοντας.
Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Μα κανένας από τους πολιτικούς αρχηγούς δεν ζήτησε την κατά λέξη ενημέρωση των πολιτών.
Τελικό συμπέρασμα, πήραν την δόση για να πληρωθούν οι  οι νταβατζίδες και τα εδώ τσιράκια τους στην Ελλάδα και περνά το «κάψιμο» των επόμενων γενιών,  τροπολογία την τροπολογία εμβόλιμα άρθρο το άρθρο και όλα πάνε ρολόι.
Οι εκλεκτοί χορτασμένοι και οι Έλληνες «κοιμισμένοι»