GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σκουπιδότοπος η παιδική χαρά των Κιμμερίων; Ας παρέμβει ο δήμος και ας βάλλει και κανένα πρόστιμο σε αυτούς που βρομίζουν.

Ότι είμαστε βρώμικος λαός, καταγράφετε καθημερινά όμως ότι κάποιοι θα βρώμιζαν τις παιδικές χαρές, αυτό πάει πολύ. Βέβαια  δεν ακούσαμε ...

Ότι είμαστε βρώμικος λαός, καταγράφετε καθημερινά όμως ότι κάποιοι θα βρώμιζαν τις παιδικές χαρές, αυτό πάει πολύ. Βέβαια  δεν ακούσαμε  κανένας από τους αρμοδίους για την καθαριότητα,  να επιβάλλει πρόστιμα σε αυτούς που βρωμίζουν και εννοείτε ότι στα σχολεία, προφανώς δεν είναι προτεραιότητα τους, αρχής γενομένης από το Υπουργείο Παιδείας, να μάθει στις μελλοντικές γενιές να κρατούν το περιβάλλον καθαρό. Βέβαια, το Υπουργείο δεν προλαβαίνει να βάλλει σε αυτήν την διαδικασία τους μαθητές αφού προηγούνται οι περικοπές των θρησκευτικών και της ιστορίας όπως και η στήριξη του κάθε σεξουαλικά «απελευθερωμένου» υποχρεώνοντας όμως  τους μαθητές, να μάθουν ότι οικογένεια δεν είναι μόνο άνδρας και γυναίκα αλλά μπορεί και κάποιος αχταρμάς αυτών.
Εν πάση περιπτώσει, κάποιοι στιγμή οι Έλληνες θα πρέπει να μάθουν από τα μαθητικά τους χρόνια να αγαπούν το περιβάλλον.

Το φωτογραφικό υλικό που μας έστειλαν κάτοικοι των Κιμμερίων, μιλά από μόνο του. Είναι όπως μας λένε οι αναγνώστες από την παιδική χαρά των Κιμμερίων, στον πρώτο μαχαλά, παραδίπλα από τα ΕΛΤΑ, στον πλάτανο και που όπως σημειώνουν δεν έχει πολύ καιρό που λειτουργεί και πάλι. Μας λένε ότι παίζουν παιδιά σε αυτόν τον σκουπιδότοπο (παιδική χαρά).
Τα χόρτα δεν είναι κομμένα και το σκουπιδαριό πάει σύννεφο και φυσικά για το άδειασμα των κάδων ούτε κουβέντα.