GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διπλή συγκέντρωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ στο κέντρο της Αθήνας

Δύο μεγάλες συγκεντρώσεις συμβασιούχων των δήμων βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας. Η μία πραγματοποιείται από την ΠΟΕ-ΟΤΑ έξω ...

Δύο μεγάλες συγκεντρώσεις συμβασιούχων των δήμων βρίσκονται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας. Η μία πραγματοποιείται από την ΠΟΕ-ΟΤΑ έξω από τα γραφεία της στην πλατεία Καραϊσκάκη, στο Μεταξουργείο, και η άλλη από το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής στην πλατεία Ομόνοιας.

Και οι δύο θα καταλήξουν έξω από το υπουργείο Εσωτερικών στην πλατεία Κλαυθμώνος, με αποτέλεσμα να κλείνουν σταδιακά για τα οχήματα οι οδοί Αγίου Κωνσταντίνου, Σταδίου και τα γύρω στενά.

Οι διαδηλωτές ζητούν νομοθετική ρύθμιση για μετατροπή των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου, ώστε να μην οδηγηθούν στην ανεργία μετά την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου περί αντισυνταγματικότητας των παρατάσεων.

Συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εσωτερικών για το ίδιο θέμα έχουν προγραμματίσει και οι αιρετοί, από τις 11:00 το πρωί, οπότε αναμένεται το διοικητικό συμβούλιο και οι επικεφαλής των παρατάξεων της ΚΕΔΕ να συναντηθούν με τον υπουργό Πάνο Σκουρλέτη.

Πηγή: http://news.in.gr