GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σαν τον άνεμο

Βρε κακό που μας βρήκε. Όταν γράφουμε κάτι καλό για τους πολιτικούς μας λένε καλημέρα. Αν γράψουμε κάτι που δεν τους αρέσει αλλάζουν τροπ...

Βρε κακό που μας βρήκε. Όταν γράφουμε κάτι καλό για τους πολιτικούς μας λένε καλημέρα. Αν γράψουμε κάτι που δεν τους αρέσει αλλάζουν τροπάρι. Αν μεν έχουν μια καλημέρα μαζί μας την κόβουν μαχαίρι. Αν λένε και καμιά κουβέντα παραπάνω μαζί μας, μας παίρνουν στο τηλέφωνο και ζητούν να κατεβάσουμε το άρθρο με τόνο που δεν σηκώνει συζήτηση.

Για να σταματήσει αυτό το «μουχαμπέτη» λέμε το εξής:

Επειδή η Xanthitimes.gr δεν έχει εξαρτήσεις και υποχρεώσεις σε κανέναν πολιτικό της Ξάνθης, θα γράφει. Όταν είναι κάτι, κατά την κρίση της θετικό για την κοινωνία και που προέρχεται από την πολιτική τους δραστηριότητα, εμείς θα το γράφουμε και θα το αναδεικνύουμε.

Αν κάτι, κατά την γνώμη μας, δεν κινείται στην σωστή κατεύθυνση τότε θα το καυτηριάζουμε.

Αν πάλι αντιλαμβανόμαστε κάτι που εκτιμούμε ότι θα βοηθήσει τους πολιτικούς να πάρουν σωστότερες αποφάσεις θα το γράφουμε μόνο για αυτόν τον λόγο χωρίς «πίσω» σκέψεις όπως διατείνεται βολευτής της Ξάνθης ο οποίος βγήκε σε ραδιοφωνική εκπομπή μας «ζωντανά» και είπε ότι δεν βγαίνει στην εκπομπή μας γιατί τον εκβιάζουμε να του τα «πάρουμε». Προφανώς ο συγκεκριμένος βολευτής της Ξάνθης που ψηφίζει τα μνημόνια αβέρτα εκεί που θα τα έσκιζε, έτσι έμαθε να λειτουργεί. Δηλαδή προφανώς κάποιοι άλλοι του τα έπαιρναν μάλλον χωρίς εκβιασμό.

Επειδή ακριβώς εμείς δεν λειτουργούμε σε αυτήν την λογική λέμε στου αξιότιμους κ.κ. ότι εμείς θα γράφουμε την γνώμη μας είτε τους αρέσει είτε όχι.

Με αυτήν μας την λειτουργία ίσως στεναχωρούμε κάποιους φίλους δημόσιους λειτουργούς αναδεικνύοντας θέματα που αφορούν την τοπική κοινωνία και που οι ίδιοι για πολλούς και διαφόρους λόγους δεν ξεκαθάρισαν, το έκαναν άλλοι και για αυτό τους συγχαίρουμε αλλά δεν ήταν στις προθέσεις μας να τους στεναχωρήσουμε και να υποβαθμίσουμε το έργο τους και την προσφορά τους στον τόπο.