GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αθώοι οι Σ. Τσιακίρογλου και Γ. Μπατζακίδης

Αθώοι οι Σ. Τσιακίρογλου και Γ. Μπατζακίδης, για το έλλειμμα αλλά και για τις πλαστογραφίες στην ΟΕΒΕ Ξάνθης. Η υπόθεση είχε πάρει τον δρ...

Αθώοι οι Σ. Τσιακίρογλου και Γ. Μπατζακίδης, για το έλλειμμα αλλά και για τις πλαστογραφίες στην ΟΕΒΕ Ξάνθης. Η υπόθεση είχε πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης μετά από καταγγελίες της Χ. Γρηγορίου, η οποία ήταν μέλος της ΟΕΒΕ και είχε παραιτηθεί μετά από τα όσα διαπίστωσε και κατήγγειλε…

Αθώους έκρινε το τριμελές πλημμελειοδικείο Ξάνθης τους δυο πρώην προέδρους της ΟΕΒΕ σήμερα το απόγευμα μετά από μια πολύωρη ακροαματική διαδικασία η οποία ξεκίνησε στις 10 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 5 το απόγευμα.

Η υπόθεση είχε πάρει τον δρόμο προς τη δικαιοσύνη, έπειτα από τις καταγγελίες που είχε κάνει η τότε ενδιαφερόμενη για τη θέση της προεδρίας της Ομοσπονδίας κυρία Χρυσούλα Γρηγορίου, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση, τόσο στην κοινωνία της Ξάνθης όσο και στον επαγγελματικό κόσμο.

Κατά την ακροαματική διαδικασία η πλευρά των κατηγορουμένων κατάφερε να αποδείξει με στοιχεία πως δεν υπήρχε έλλειμμα και οικονομικές ατασθαλίες, ενώ για το θέμα της πλαστογραφίας η υπερασπιστική γραμμή ήταν πως δεν είναι δυνατόν να λειτουργεί με γερμανικά κριτήρια αυστηρότητας κάποιος στην Ελλάδα και ειδικά σε μια μικρή κοινωνία όπως η Ξάνθη. Στη δίκη κατέθεσαν 16 μάρτυρες με την εισαγγελική έδρα να προτείνει την αθώωση των κατηγορουμένων και τους δικαστές να αποφασίζουν τελικά ομόφωνα απαλλάσσοντας τους Σ. Τσιακίρογλου και Γ. Μπατζακίδη από τις κατηγορίες και κρίνοντας τους αθώους.